Region

Boki 13 u vezi sa srpskim političarom: Našli eksplicitne fotografije i dva videosnimka

U telefonu uhapšenog makedonskog voditelja i bivše rijaliti zvijezde Bokija 13 policija je pronašla šokantnu prepisku s jednim srpskim političarom.

Boki 13- Telegraf

Pronađene su čak i eksplicitne fotografije njihovog intimnog druženja i one su sada u posjedu istražnih organa u Skoplju, koji utvrđuju ima li veza voditelja i srpskog političara veze s aferom ”Reket”, koja danima trese Sjevernu Makedoniju.

– Policijski inspektori koji su uhapsili Bokija 13 i oduzeli mu telefon bili su bukvalno šokirani kada su vidjeli čega sve ima u njemu. Između ostalog, pronađen je ogroman broj poruka koje je voditelj razmijenio s političarom iz Beograda, a uz to i nekoliko fotografija i dva videosnimka – otkriva sagovornik iz Skoplja, uključen u istragu.

Kako objašnjava izvor, neke od poruka koje su razmjenjivali Boki 13 i političar datiraju iz dana koji su prethodili njegovom hapšenju.

– U jednoj od tih poruka Boki 13 najavljuje da će u najskorijem roku doći u Srbiju i da jedva čeka da se vide, a političar mu odgovara da je i on nestrpljiv da se što prije sastanu – navodi sagovornik lista ”Telegraf”.

Radi se, inače, o srpskom političaru koji često putuje i objavljuje slike s različitih destinacija, a prije nekoliko mjeseci objavio je na društvenim mrežama sliku upravo iz Skoplja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh