Svaštara

Horoskop za Pun Mjesec u Vodoliji: Jedinstveni fenomen koji donosi ogromnu zaradu i ljubavni preokret

Evo šta vas očekuje.

Vodolija - Opusteno.rs

Pun Mjesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mjesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gdje se ona oslobađa od prošlosti i gdje je preporod uzdiže u visine, prenosi “Alo!“.

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

Neku vrstu drame mogu doživjeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi.

Veliki poslovni uspjeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Djevicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspjehe. Ovan, Lav i Strijelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svijetu i da se vinu u visine.

Generalno gledano, ovaj pun Mjesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svijetu. Aspekt punog Mjeseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh