Svaštara

Pun Mjesec 18. augusta: NAJOSJETLJIVIJE POLJE LJUBAVI ZA VODOLIJE

Svi znakovi tokom ovog perioda treba da obrate pažnju na veze i porade na problemima koji predstavljaju prijetnju po opstanak ljubav

Horoskop & ljubav - Dnevno.rs

Ovaj pun Mjesec neće biti vatren, niti će izazvati brojne romantične varnice, ali će vas uvesti u svijet bajkovite ljubavi. Pun Mjesec je trenutno u opoziciji sa Venerom, planetom ljubavi i novca. Zato će ljubav biti glavna preokupacija ovog punog Mjeseca, a njegova svjetlost pomaže da otkrijemo tajne koje su dugo bili skrivene u tamnim dijelovima naše duše, naročito kada su u pitanju romantična osjećanja.

Pun Mjesec u Vodoliji pomaže da shvatimo dinamiku svoje veze i prihvatimo negativne elemente u odnosu sa partnerom. Sada ćete znati koga volite i šta zapravo želite u ljubavi. Bićete svjesni ljubavnih problema i to će biti prvi korak ka rješenju i vraćanju ljubavne harmonije.

Ovan
Pun Mjesec pomaže da ostvarite ravnotežu u ljubavi. Imate divan odnos sa prijateljima, ali neki od njih se osjećaju zapostavljeno i smatraju da ste se apsolutno posvetili partneru. Pokušajte da napravite most između ova dva svijeta ljubavi. Rasporedite vrijeme tako da uživate u ljubavi i partnera i prijatelja, ali tako da se nijedna strana ne osjeća zapostavljeno.

Bik
Kombinacija retrogradnog Urana i punog Mjeseca donosi velike promjene. Takođe, na ljubav utiče i magična igra Venere, pa će se Bikovi osjećati pomalo izgubljeno. Trenutno ste zbunjeni, ali ne brinite, uskoro ćete pronaći pravi put i znaćete koji korak treba da napravite za ostvarenje sretne ljubavi.

Blizanci
Srce Blizanca je puno ljubavi, ne plašite se da pokažete tu divnu lavinu osjećanja. Otvorite srce i pustite da dragi ljudi znaju koliko ih zaista volite. Pokažite najboljem prijatelju svoja osjećanja, recite voljenoj osobi koliko je volite i dokažite roditeljima svoju ljubav.

Rak
Očekuju vas teška osjećanja i konflikti sa partnerom. Kako biste izbjegli rizične sukobe, trudite se da ne napadate partnera i uvijek poštujte njegove granice. Ukoliko vam nešto ne odgovara, to saopštite na lijep način. Važno je da imate uspostavljene granice koje nikako ne treba prelaziti.

Lav
Pun Mjesec pripadnicima ovog znaka baca novo svjetlo na polje ljubavi. I to ne tako lijepo kako su uglavnom navikli. Lavovi koji su u vezi ili braku treba svu energiju da usmjere na rješavanje problema koje već dugo imaju sa partnerom, a koji su uglavnom potekli od njih samih. Borite se sa ljubav. Isti savjet odnosi se i na slobodne Lavove – u ovom periodu ništa vam neće dolaziti samo.

Djevica
Najljepši, ali najteži posao za vas je ljubav. Ali, kada se lijepo i jednostavno razvija, ljubav je vama kao čista magija. Pun Mjesec 15. avgusta učiniće da procvjeta. Provodićete svaki slobodan trenutak zajedno i dodatno se zbližiti. Čak i da se pojavi neki problemi, zajedno ćete ih sasjeći u korijenu. Budite uvijek tako posvećeni jedno drugom, i vaša ljubav će dugo živjeti na zdravoj i jakoj osnovi.

Vaga
S obzirom na jak uticaj Venere tokom punog Mjeseca, samo ćete misliti o ljubavi. Spremni ste da uradite sve kako bi sadašnja veza potrajala. Slobodne Vage sada su u prilici da biraju i da odluče kojim smjerom je najbolje krenuti i sa kim.

Škorpija
Pun Mjesec ima moć da osvijetli vaše polje ljubavi, koje ste trenutno stavili na posljednje mjesto. Biće jakih tenzija u ljubavnim odnosima, toliko jakih da nećete moći da ignorišete probleme kao do sada. Ipak, konačno ćete osjetiti snagu da poradite na preprekama koje predstavljaju zid u odnosu između vas i vašeg partnera. To će vašu ljubav učiniti jačom, vezu zdravijom, a vas mnogo sretnijim.

Strijelac
Vaš bistar um i oštri stavovi u centru su pažnje. Ali, oni vas trenutno samo skreću sa pravog puta. Vama pun Mjesec u Vodoliji donosi velike promjene i iznenađenja na polju ljubavi. Povjerenje i iskrenost će biti na velikom testu. U zavisnosti od toga da li ćete ga “položiti” ili ne zavisi vaša dalja budućnost u ljubavi.

Jarac
Slobodni pripadnici znaka Jarca umorni su od izlazaka i sastanaka, koji nikako ne rezultiraju pravom i stabilnom vezom. Ovaj pun Mjesec donijeće dugoočekivane promjene i velika ljubav konačno je na vidiku. Oni koji su u dužoj vezi ili braku uživaće u harmoniji i sigurnoj ruci partnera koja ih vodi kroz život.

Vodolija
Vaš znak biće najviše pogođen uticajem punog Mjeseca. Sa Uranom koji se trenutno kreće retrogradnim hodom, vama dolaze velike promjene i to ne samo sada, već i narednih mjeseci. To ćete najviše osjetiti na ljubavnom planu. Konačno se fokusirate na svoje potrebe u vezi, što je samo po sebi velika promjena za vas.

Ribe
Za Ribe ovaj pun Mjesec predstavlja fazu u kojoj će konačno pronaći balans između nezavisnosti i zajednice. Pokušavate da nađete pravu “mjeru” za vrijeme koje treba da posvetite voljenoj osobi, a koje treba da posvetite samo sebi. Iskoristite ovaj period da otkrijete šta je vama potrebno u toj vezi,piše Aura


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh