Svaštara

Idealna horoskopska majka i supruga

Žena rođena u ovom znaku nalazi svoj najveći uspjeh u domu i porodici: roditelji, djeca i prijatelji podstiču njihovu toplinu, njihov pravilan sud o stvarima, zdrav razum i diskretnost.

Žena - Lovesensa.rs

Za ovaj znak je posebno karakteristična velika gostoprimljivost, sposobnost da organizuje svoj dom savršeno udobno, a bez obzira na to da li je riječ o muškarcu ili ženi.

Bikovi su gotovo uvijek izvanredni kuhari, veliki gurmani i odlični poznavaoci vina.

Nasuprot onome što bi se iz njegovih osobina moglo učiniti, Bik je veoma osjetljiv na ispoljavanje osjećanja i naklonosti. Iz ovog razloga rado učestvuje u proslavama i zabavama pa se često viđa u društvu.

Ipak, njegova potreba za istinskim osjećanjem i toplinom kao i razumijevanjem čini da se on čvrsto drži malog broja prijatelja koji su mu odani i te veze su toliko važne za njega da često traju čitavog života, piše “Hayat“.

To je BIK (između 21. aprila i 20. maja).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh