Svaštara

Horoskop za sljedeću sedmicu: Ljubav je u vazduhu, ali čuvajte se karmičkih dugova

Sedmični horoskop od 12. do 16. avgusta 2019. godine!

Horoskop - Maminka.cz

OVAN

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumiju, pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Vjerovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtjevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete sa voljom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite oprezni sa neobrazovanim ljudima.

BIK

LJUBAV: Prvi dio sedmice donijeće lijepe ljubavne događaje, a od sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činit će vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Šta je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi nervirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte da možete bolje i više.

BLIZANCI

LJUBAV: Prva polovina sedmice donijeće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lijepih susreta, ali malo rijeđe. Ne postavljajte suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Kada se ide postepeno, sve traje duže.

RAK

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Onda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite. Nađite zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji u kojoj treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije za sada ne ide.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

LAV

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, ali biće i rasprava.

KARIJERA: U saradnji sa mladim osobama ili sa novim saradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu dolazite do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

DJEVICA

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, ali ako se ona dogodi, prihvatit ćete je. Oni koji već jesu u vezama povezaćete se sa mladim društvom, pa ćete se zajedno zabavljati.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, pa ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

VAGA

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi imati neprijatna osjećanja niti se svađati. Bolje je da se povučete i razmislite u tišini, pa i o onome šta nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu.

KARIJERA: Cijele sedmice bićete usmjeren na rješavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god da se nađete, širit ćete optimizam.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaša podsjvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo vrijeme dobro je za vaša intimna preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da su pred dubljim promjenama ili novostima. Biće u pravu.

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. Sa autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

STRIJELAC

LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte gledati na život sa više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Organizirajte izlet u prirodu.

JARAC

LJUBAV: Bez obzira što će ponekad vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste do sada izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove sedmice. Ako se dvoumite, samo zastanite i pažljivo osluškujte unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos sa partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rješenjima i humorom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno fizičke snage.

RIBE

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

KARIJERA: Ulazite u fazu kada će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno provjeravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte sa hranom i pićem, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh