Svaštara

Psa su razdvojili od krave, a on je plakao za njom i potpuno se slomio

Rookie je psić koji je odrastao u, neki bi rekli, pomalo drugačijem društvu. Nije kraj sebe imao druge pse ili mace, nego kravu koja ga je odgojila. Oni se nikada nisu razdvajali, a Rookie se nikada nije igrao ni družio s pripadnicima svoje vrste. Kada su njegovi vlasnici odlučili prodati kravu, Rookie se potpuno slomio.

Rookie - YouTube

Najprije je trčao za njom, a kada su ga vratili u štalu i odveli kravu, pao je u potpunu depresiju. Najprije je cvilio, a onda se potpuno umirio, nije se micao i nije htio ni jesti. Njegovi su vlasnici ipak kravu vratili na imanje, a njegovoj sreći nije bilo kraja. No postojao je jedan problem u cijeloj toj priči, piše Index.

Rookie je postao potpuno asocijalan i nije se znao ponašati prema drugim psima pa su njegovi vlasnici odlučili naučiti ga ispravnom ponašanju u društvu drugih životinja. Sada je sve to iza njega i on je ponovno najsretniji psić na svijetu. Ako ste mislili da životinje nemaju osjećaje, ovaj će vas video uvjeriti u suprotno. I krave su, baš kao i psi, emotivne životinje, a ovaj video to savršeno prikazuje.

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh