Svaštara

Znakovi koji odaju da te tvoj muškarac nikada neće prevariti

Zašto muškarci varaju? Zašto jednostavno nikada ne mogu biti odani ili iskreni? Zašto je muškarcima tako teško jednostavno se držati podalje od nevjere? To su samo neka od najupornijih pitanja o vezama na koja nitko ne može dati krajnji odgovor.

Ljubavni par - Blogspot

Razlog zašto za to nema odgovora leži u složenosti veza u cjelini. Svaka veza sa sobom donosi vrlo specifične karakteristike, tako da može biti vrlo teško odrediti i generalizirati moguće razloge nevjere. Međutim, jedno je sigurno – nevjera nikada nije zdrava ni za jednu vezu! Puno je osjećaja povrijeđeno varanjem, a jednostavno ne možemo poreći ni emocionalnu cestarinu koja uništava živote ljudi.

Ne bi trebalo nikoga iznenaditi da većina brakova prestaje nakon što se otkrije afera. Zato je puno žena paranoično pri pomisli da će ih njihov muškarac prevariti. Zbog toga neke žene imaju lude sklonosti biti vrlo zaštitnički nastrojene prema svojim muškarcima. Ponašat će se poput one lude djevojke koja želi pročitati sve SMS-ove i emailove svog muškarca. Ne možeš doista kriviti te žene što znaju koliko je ovih dana učestalo bjesomučno varanje u vezama. Čini se da ako si u današnjoj vezi odan i voljen, spadaš među rijetke.

Dakle, za sve paranoične žene koje su zabrinute jer bi njihovi muškarci mogli biti nevjerni, ovaj članak ima za cilj olakšati tvoj um. Ne bi trebala stalno brinuti o odanosti svog partnera. Trebala bi pronaći tek neke od ovih. Ako ti se dogodi da na popisu bude većina nabrojanih stvari, vjerojatno te nikada neće prevariti. Međutim, ako mnogo stvari na ovom popisu nema u vašoj vezi, možda imaš razloga za brigu, piše Miss7.

Evo nekoliko znakova da te tvoj partner nikada neće prevariti.

1. Cijelo vrijeme prakticira s tobom čistu iskrenost

Uvijek je iskren prema tebi kad su u pitanju i sitnice i važne stvari. Uvijek ti govori istinu o tome gdje se nalazi. Nema problema s otvorenim i iskrenim osjećajima. Uvijek izražava svoja istinska mišljenja. Ne oklijeva kad je u pitanju otkrivanje njegovih pravih prednosti i mana – jer zna da ga voliš dovoljno da prihvatiš njegove mane – sve dok ti je vjeran.

2. Uvijek se trudi da sve znaš

Ne morate ni pisati poruke ili ga zvati kako bi ga pitala gdje se nalazi u određenom trenutku. Ne moraš ga ni pitati što mu je u planu. Ne moraš ga stalno pitati što ga muči. On je za tebe otvorena knjiga. S voljom će preuzeti inicijativu kako bi te informirao o svemu iz svog života. Nikada ne bi htio da se osjetiš isključenom.

3. Uvijek je zauzet

Ako je tip muškarca koji uvijek nešto radi, velike su šanse da vjerojatno uopće neće imati vremena stupiti u bilo koji treći odnos. Ako je uvijek zapetljan u svoj posao, hobije ili fitness rutinu, doista nema vremena za druženje s drugim ženama. Osim ako naravno ne zbriše noću kad spavaš, ali malo je vjerojatno da bi imao energije za to tako ludi raspored.
Možda vas zanima… Dokazano je da muškarci najbolje žive pored partnerica koje im zanovijetaju – objašnjenje je sasvim logično.

4. Spalio je sve mostove s prethodnim partnericama

Puno puta će muškarci varati svoje sadašnje partnerice s bivšima. Dakle, ako je tvoj muškarac spalio sve mostove sa bivšima, onda se ne moraš puno brinuti da će te varati sa svojim starim partnericama. To znači da ih je prebolio. Prekinuo je sve veze jer si jedina žena kojoj se želi obvezati.

5. Uvijek stavlja tvoje potrebe iznad svojih

Nesebičan čovjek nikada ne bi varao. Nevjerojatno je senzibilan i zna koliko bi ti naštetilo da te vara. Nikada ne bi želio učiniti ništa što bi ti uzrokovalo bol u srcu ili očaj. Sve što želi učiniti jest da te usreći dok god je s tobom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh