Svaštara

Horoskop: Bik i Jarac važe za najbolje prijatelje

I dok Vaga i Lav važe za najbolji ljubavni par, ova dva horoskopska znaka važe za najbolje prijatelje.

Horoskop - Blogspot

Riječ je o Biku i Jarcu.

Ova dva znaka sjajno nadopunjuju jedan drugog i potpuno se razumiju. I Bikovi i Jarčevi važe za vrlo odane osobe koje ne vole mijenjati prijatelje pa, kada naiđe neko njima kompatibilan, poprilično paze da ga ne izgube.

Iako su Bikovi znatno ekstrovertniji od Jarčeva, upravo to odgovara i jednom i drugom znaku jer Bik uspijeva probuditi energiju i avanturizam u Jarcu, dok Jarac uspijeva držati Bika čvrsto na zemlji.

Uprkos tome što su svaki na svoj način temperamenti, bez problema uspijevaju pronaći zajednički jezik pa se vrlo rijetko posvađaju.

I Jarčevi i Bikovi su iskrene osobe, posebno kada je riječ o prijateljstvu, što je jedna od njihovih tajni za održavanje dugog i zdravog prijateljstva, piše “Zodijak“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh