Svaštara

Najmudrije žene horoskopa

Razumne i strpljive. Posjeduju unutrašnji mir. Visoko uzdignute glave suočavaju se s teškoćama koje im sudbina donese. Fascinantne su to žene koje posjeduju onu vrstu prirodne, instinktivne mudrosti, koja posebno dolazi do izražaja u zrelijim godinama. Jeste li na listi?

Žena - Astrologijatarot.com

Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost – to je prije svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasjenjuje razum. Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i odlučili su da otkriju kojima od njih istinska mudrost dolazi s godinama.

Jarac

Ozbiljnost, smirenost i razboritost – karakterne su osobine i vrline koje od žena rođenih u znaku Jarca čine najmudrije predstavnice ljepšeg pola. One su uzdržane, uvijek postupaju savjesno i umiju da donose prave odluke.

Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac. One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

Vodolija

Žena Vodolija nije samo fascinantna, već posjeduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima i ne smatraju da su uvijek u pravu.

Vodolije se ne prepiru oko sitnica. Nikada ne pokušavaju da promijene svog partnera. Sve životu prihvataju onako kako jeste.

Djevica

Djevice umiju da prihvate život potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive osobe.

Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumiju.

Žena Devica sazdana je od mudrosti, učtivosti i smirenosti. Ona umije da kontroliše svoje emocije i da, uprkos svojoj unutrašnjoj snazi, djeluje veoma nježno i ženstveno.

Bik

Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može da postane muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu. Divne predstavnice ovog horoskopskog znaka umiju da daju zaista mudre savjete.

Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Žena Ovan takođe želi da upozna svijet, voli da čita knjige i obično ima hobije, piše “Uspešna žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh