Svaštara

Vikend horoskop do 5. avgusta 2019. godine

Horoskop za vikend nas upozorava da je važno okružiti se ljudima kojima vjerujete!

Horoskop - atma.hr

U petak, 2. avgusta 2019. godine Mjesec će ući u znak Djevice, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvijestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo.

Uran nas podsjeća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osjećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćemo poželjeti da promijenimo nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda.

Budući da će Mjesec biti u znaku Djevice i u subotu, tog dana bi trebalo njegovati tačnost i preciznost. Možete otpočeti zdrav režim ishrane, obratiti pažnju na svoju fiziologiju i šta vam vaše tijelo poručuje. Važno je da misli i osjećanja budu sinhronizovani, jer će vam to pružiti jedan čist osjećaj.

U nedjelju popodne, Mjesec će ući u znak Vage, pa će sva pažnja biti usmjerena na odnose u kojima možemo postignuti harmoniju i pronaći zajednička rješenja. Ovo je dan kada možete estetski mijenjati sve ono što vašem oku zasmeta. Naglašeni su diplomatičnost i želja da se drugima udovolji, prenosi “Profesionalna astrologija“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh