Svaštara

Zašto se divimo osobama rođenim u znaku Lava: Vatreni znak velikog srca

Poruka za Lava je – kruna se ne nosi samo na glavi već i u srcu. U njemu, ona još ljepše svjetli!

Horoskop - Glam.hr

Lavovi su rođeni da uživaju u životu, piše “Lepa & Srećna“.

Sa toplim srcem vatrenog znaka, tipičan Lav će se uvijek rado pridružiti nekoj zabavi, voli da se nasmije i spreman je da svojom bezgraničnom duhovitošću nasmije sve oko sebe.

Kao pravi kralj džungle, Lav ima mnogo prijatelja koji su mu vrlo odani. Pun je samopouzdanja i vrlo je privlačan, ali zbog svih tih osobina i ego im raste do neslućenih razmjera.

Priča o Lavu je uvijek priča o hrabrosti. On je spreman da riješi brojne komplikovane situacije, ne boji se problema, lako preuzima inicijativu. Ljudi ga prate, povlađuju i dive mu se.

Međutim, ovom neustrašivom borcu koji se čini neuništiv i nepovrijediv ipak je potrebna i lavlja pećina. Treba mu utočište, mesto gdje će moći da se odmori i utješi u trenucima krize. To može biti i fizičko ali i mentalno “mjesto” – čovjek od povjerenja, srodna duša, njegov “blizanac”.

Zato svaki Lav, dok hoda među drugim ljudima uzdignute glave, dostojanstven i vrijedan svakog divljenja, treba da pazi da ne povisi glas i ne uperi nijedno svoje oružje prema onima koji ga okružuju.

Takođe, ne smiju nesvjesno zanemarivati potrebe drugih ljudi, jureći za svojim materijalnim i emocionalnim željama.

Poruka za Lava je – kruna se ne nosi samo na glavi već i u srcu. U njemu, ona još ljepše svjetli!

Sretan rođendan, dragi Lavovi!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh