Svaštara

Današnji muškarci: “Plate piće i misle da su kupili ulaznicu za spavaću sobu”

Kakva su ova doba došla kada su primitivni muški mozgovi dospjeli do te granice da bez ustručavanja pokažu da im je u cilju samo jedna veče sa ženom umjesto nečega višeg.

Unhappy couple not talking to one another

Dragi moj mladiću, ako si me jednom izveo na piće, ne znači da si kupio ulaznicu za moju spavaću sobu.” Da li ja jedina imam iskustva sa ovom situcijom?! Startuje te, pa sledi nekoliko dana dopisivanja, bude fin i naočit, iznenađujuće pristojan, toliko da pomisliš “hej, evo ga neko drugačiji, neko kul!”.

Pa te pozove na piće i ti pristaneš… Lepo se skockaš, odete na dejt i bude interesantno, zabavno, strava – ćaskate o svemu i svačemu, mnogo se smejete, malo i ozbiljno razgovarate. Odeš kući puna očekivanja i neke blesave nade, veruješ da će stvari krenuti u nekom dobrom pravcu.

A onda hladan tuš! Uredno ti se javlja sutradan, očekivano, videlo se da ste “kliknuli”, ali posle nekoliko poruka konverzacija kreće u smeru “masaža, maženje, gledanje filma kod njega…” Ok, čoveče, ako sam sa tobom popila na piće, i ako si se iskeširao čitavih 500 dinara, ne znači da ćemo spavati.

Da si veći gospodin jer si me odveo na kafu, pa tek onda “potraživao” ono više. Jer, namera je ISTA – brza zabava i kratka avantura. Zapravo je to vrlo nisko i jadno – zavaravati nekog i gubiti vreme na očaravanje devojke, kako bi joj onda ponudio samo odlazak u spavaću sobu,prenosi Pult

Imam savet za takve, onako pravi drugarski – bolje odmah reci šta hoćeš. Em su ti iste šanse, ako ne i veće, em je poštenije, em ćeš da uštediš nekoliko stotina dinara. Ok, kapiram da je 21. vek, sve je nekako brzo i nevažno, žena ima gomilu, mnoge su i raspoložene za te “kratke” varijante.

Staronosna granica se izbrisala – pa nije čudno ni da oni sa 35 vodaju klinke od 19, samim tim – izbor je stvarno, stvarno veliki i možda misliš da nema razloga da se oko nekoga trudiš ili da je uzalud s nekim se zamajavati duže od par dana, kada postoji neka koja će ti dati posle tog čuvenog jednog pića…

Ali, ja ti to zadovoljstvo neću pružiti! Ne, odbijam da verujem u to da je svet postao takav da ne postoje muškarci spremni da se udvaraju, da se potrude, da “obigravaju” oko nekoga… Nekada je “dejting” bio ozbiljna igra, a trka za odlazak u krevet daleko ozbiljniji i “zahtevniji” posao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh