Svaštara

AKO MISLITE DA PREVIŠE TROŠITE, odgovor se krije u horoskopskom znaku, a ovi znakovi zodijaka slove za najrastrošnije

Neki ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se krpaju do sljedeće plaće. Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utječe i horoskop, a ovi znakovi zodijaka slove za najrastrošnije:

Novčanik - B92.net

Vaga

Vage uživaju u shoppingu i često troše novac na stvari koje im uopće nisu potrebne. Kad nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više no što smiju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog mjeseca dovode do ruba bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će počastiti. No iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez promišljanja o svojem budžetu, zbog čega često ostanu bez novaca puno prije sljedeće plaće.

Lav

Za razliku od Strijelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje si uopće ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpica, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku uopće ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kad je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti cijelu plaću u samo jednom danu i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka, prenosi Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh