Svaštara

Horoskop otkriva: Bik, Blizanci i Rak doživjet će velike promjene ovog avgusta

Ponekad je promjena ono što nam je najpotrebnije, a na šta se veoma teško odlučujemo u našim životima, jer su okolnosti takve, da ponekad jedna promjena, može usloviti niz drugih i uvući nas u začarani krug problema, a to je posljednje što želimo. Ipak, ovog avgusta sreća se osmjehuje pripadnicima ova 3 horoskopska znaka, jer u njihovom životu nastupa vrijeme promjene!

Horoskop - Srpskacafe.com

Bik

Za Bikove, ovaj avgust biće vrijeme mira i harmonije, a da bi u tome uspjeli, potrebno je da raščiste sve neraščišćene odnose sa ljudima, riješe sukobe i u svoje okruženje puste samo pozitivnu energiju. Još jedna važna stvar je da ćete ovog avgusta smjelo da se odlučite za svaku promjenu.

Blizanci

Ovog avgusta, Blizanci će se posvetiti promjenama, kada je u pitanju posao koji ih ispunjava. Oni će tragati za pozicijom na kojoj mogu da se iskažu i u koju će sa uživanjem uložiti sve od sebe.

Rak

Dok drugi uživaju u uzbudljivom ljetu, Rakovi će avgust posvetiti samospoznaji i promjenama koje su neophodne da bi potpuno osjetili sve čari samostalnosti i nezavisnosti, prenosi “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh