Svaštara

Horoskop – Sutra je mlad Mjesec u znaku Lava: Privucite ljubav, radost i uspjeh (1. avgust 2019.)

Horoskop – evo kakve ljepote nam sutra donosi mlad Mjesec u znaku Lava!

Horoskop - Telegraf.rs

Uz snažan podsticaj pozitivne energije, možete ponovo stvoriti sebe i hrabro krenuti u novom smjeru, piše “Sensa“.

U vrijeme ovog mladog Mjeseca u Lavu u istom su znaku i Sunce, Venera i Mars. “Lav je fiksni znak i njegova je vatrena energija poput plamena što neprestano gori, vladajući romansom i ljubavlju“, kaže ‎Justyna Sperryn, koja se bavi intuitivnom astrologijom. Zato je ovo sjajno vrijeme da se otvorimo i pokažemo ljubav.

Sada treba da pustimo druge ljude u svoje živote, i to tako da budu svoji i da im damo slobodu da čine ono što ih usrećuje. Ovo je i podsjetnik da se, kada se potrebno, moramo zauzeti za sebe i reći ono što treba, bez strahovanja kakav ćemo odgovor dobiti.

Kako su Pluton i Merkur u opoziciji, ovo je prilika i za duboko razmišljanje. Možda ćete sagledati prošlost i shvatiti da ste neke stvari mogli učiniti drugačije – sada imate priliku postići napredak kako ne biste ubuduće ponavljali iste obrasce. Trigon Sunca i Jupitera ispuniće vas pozitivnom energijom i podstaknut će da u životu nađete više radosti – i podijelite je sa drugima.

Nakon ove sedmice “astroloških nestašnosti“, ovaj mlad Mjesec na scenu vraća zabavu.

Mislite o njemu kao o kasnoljetnjoj kosmičkoj promjeni, vremenu kada možete otresti svu onu vodenu rakovsku energiju i zakoračiti u svoju veličinu“, kaže Theresa Reed. Na mlad Mjesec “istražite gdje igrate na malo“, savjetuje. Ako ne osjećate da živite najbolje što možete, razmislite o tome šta vas u tome spriječava. Eliminišite to i hrabro budite svoji. Ponosite se svojim radom i sobom.

Postavite namjeru za mlad Mjesec u Lavu: Privucite ljubav, radost, kreativnost i uspjeh

Ovaj dan je povoljan i za preuzimanje vođstva i slavu i sjajan za unošenje više zabave i igre u svoj svijet kao i za tetošenje djece – uključujući dijete u nama. Samcima koji su se malo začahurili ovo je idealan dan da ponovno počnu izlaziti.

Kako je mlad Mjesec u konjunkciji sa Venerom, a ona u kvadratu sa Uranom u Biku i trigonu s Kironom u Ovnu, novi bi početak mogao protresti stvari te vam razjasniti šta želite i volite, upozorava Nadia Gilchrist. “Ono što ste mislili da je lijepo, vrijedno ili privlačno može proći dramatičnu promjenu. Nova vas ljubav može pogoditi na uzbudljive načine, kao i navala oslobađajućeg samopouzdanja.

I Merkur ponovno kreće naprijed, iskoristite to

Ovaj mlad Mjesec, koji nazivaju i Supermjesecom, donosi proboj i priliku da ponovo stvorite sami sebe: otpustite odnose koji su smetnje, prerežete veze sa bolnom prošlošću i u miru i tišini sanjate i postavite namjere za budućnost zahvaljujući moćnoj jasnoći namjere.

Budite hrabri i otvoreni prema toj novoj osobi koja postajete. Budući da u isto vrijeme Merkur ponovo kreće naprijed, prema vama je usmjerena nova energija i dobijate snažan podsticaj da krenete u novom smjeru – nemojte to propustiti iskoristiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh