Svaštara

Vlasnik se nije htio igrati s njim, a njegova reakcija na to je sjajna

Psi su velika obaveza i brigu o njima često uspoređujemo s brigom o djeci.

No image - Haber.ba

Treba im posvetiti puno vremena i ponekad se treba odricati nekih stvari i navika koje smo imali prije nego što je u naš život došao ljubimac. To znači da spavalice više neće moći spavati koliko žele, a oni koji nisu toliko aktivni, postat će puno aktivniji i više će se kretati.

Nekada naši ljubimci žele stvari koje im ne možemo omogućiti istog trenutka. Igrali bi se u vrijeme koje je predviđeno za nešto drugo. No nekada se vlasnici malo poigraju s njima kako bi vidjeli njihovu reakciju. Ovaj je haski donio svoju najdražu igračku i vlasniku jasno pokazao da se želi igrati, piše Index.

No vlasnik je to odbio, a reakcija njegovog pesonje preslatka je. Njemu jednostavno nije jasno zbog čega njegov vlasnik odbija sudjelovati u igri. Nadamo se da se vrlo brzo uključio u igru jer je ovaj pas poprilično ljutit.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh