Svaštara

Znak horoskopa koji ni ne pomišlja na prevaru, biće vam vjeran do kraja

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najvjerniji. Riječ je o Rakovima, koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljubu.

Ljubavni par - Blogspot

Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom s kojom će da izgrade dom i osnuju porodicu, piše Aura.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat, jer su i sami željni pažnje, te vole kada im se ljubav dokazuje.Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom horoskopskom znaku jeste to da neće da dopuste da bilo šta stane na put njihovoj ljubavi, te će da se potrude da riješe svaki problem čim se pojavi.

Rakovi svoje partnere uvijek stavljaju na prvo mjesto, te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu na njihovu odbranu po svaku cijenu.

Rakovi su pobornici vjernosti, a još nekoliko znakova horoskopa nisu skloni prevari. U pitanju su još Bikovi, koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, ali i Djevice i Jarčevi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh