Svaštara

Pjesma “Baby Shark” se pretvara u animiranu seriju, a stižu i žitne pahuljice

Popularna pjesma za djecu “Baby Shark”, koju su pojedini američki mediji okarakterisali kao dječija himna, uskoro će se pretvoriti u animiranu seriju na pretplatničkom kanalu za djecu Nickelodeon, piše CNN.

Baby Shark- billboard

Pjesma je postala popularna odmah nakon što je objavljena na YouTubeu 2015. godine, a od tada je prikupila više od tri milijarde pregleda, što su odmah prepoznale velike svjetske kompanije, prenosi “Klix“.

Kompanija Kellog, najpopularnija po žitaricama i čipsu, je objavila da će u partnerstvu s korejskim Pinkfongom pustiti u prodaju “Baby Shark” žitarice. Stoga će “Baby Shark” uskoro plivati u zdjelicama s mlijekom.

Žitarice će biti s okusom bobičastog voća i gumenih bombona, navodi Kellogg u sapćenju.

Proizvod će se krajem septembra naći u Walmart trgovinama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh