Svaštara

Horoskopski znaci koji jednostavno ne znaju s novcem

Neki ljudi sasvim uspješno rasporede platu na cijeli mesec i uspjevaju čak i da uštede, međutim postoje i oni, koji su već samo nekoliko dana nakon plate u omanjem finansijskom problemu. Kao i u svakom drugom segemtu u životu, zvijezde su i ovde umiješale prste, pa pripadnici sljedećih horoskopskih znakova jednostavno ne umiju da raspolažu novcem.

Novac i horoskop - Oranum.com

Vaga

Vage su poznate šopingholičarke i neretko će sav novac potrošiti na stvari za koje i same znaju da im nisu potrebne. Često nepromišljeno troše novac i zato su već sredinom svakog meseca na rubu bankrota.

Strijelac

Kada su u pitanju izlasci sa društvom, Strijelčevi su poprilično izdašne ruke i na tome nikada ne štede. Svoj novac češće troše na druge nego na sebe, ali svaki njihov ceh napravljen je bez trunke razmišljanja, pa će veoma brzo ostati praznog novčanika.

Lav

Za razliku od velikodušnih Strijelčeva, Lavovi svoj novac troše isključivo na sebe i to najčešće mnogo više novca nego što sebi mogu priuštiti. Oni maksimalno uživaju u luksuzu i životu na visokoj nozi, ali kada porazmisle o plaćanju računa, shvatit će da su sebe stavili u debeli minus.

Blizanci

Blizanci su veoma spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih definitivno čini najneodgovornijim pripadnicima Zodijaka, kada je novac u pitanju. Često su toliko neoprezni s novcem da cijelu platu potroše u danu, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh