Svaštara

OBAVEZNO PROMIJENITE KUPAĆI NAKON KUPANJA

Čuli ste već toliko puta da mokar kupaći nije baš dobra zona za vaše intimno zdravlje.

Kupaći kostim - Novi.ba

Naporno je menjati kupaći nakon svakog ulaska u vodu ali iz jednog razloga, zbog koga možete imati velike probleme, ipak ostanite disciplinovani.
Pamuk je zbog načina na koji prolazi vazduh kroz njega mnogo veći prijatelj ženskog zdravlja, a kako su kupaći napravljeni od sintetičkih materijala, potrebno je da ih menjate i dok ste na plaži.

Sintetika je teška za prolaz vazduha, vlaga se zadržava i onda nastaju problemi u vaginalnom području. Naime, mokar kupaći stvara ambijent u kome se mikroorganizmi razmnožavaju veoma brzo.

Zato je promena neophodna ako želite da izbegnete infekcije urinarnog trakta i probleme sa gljivicama.

Preporuka je da uvek imate rezervni kostim koji ćete presvući na plaži, a mokar osušiti. Takođe, kupaće kostime treba da perete svaki dan od morske vode ili hlora,prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh