Svaštara

Najveće vođe Zodijaka – Rođeni da budu uspješni i prvi

Da li možete pretpostaviti ko su rođene vođe u Zodijaku? Ako ne – otkrijte u nastavku teksta.

Ovan: Kombinacija snažne i motivirajuće energije Ovan je prvi znak Zodijaka i savršeno je utjelovljenje kardinalnog znaka. Kada Sunce uđe u znak Ovna to označava službeni početak proljeća i novih iskustava. Ovan je vatreni znak i prema tome nezaustavljiv kada nešto namjeri.

Ne boje se boriti se za ono u što vjeruju i spreman se izboriti za svoje mjesto pod suncem. Ovan zna točno tko je i njegovo samopouzdanje je teško narušiti. Ima hrabrosti ići tamo gdje nitko prije nije bio. Rak: Pokretačka snaga ljubavi Možda se iznenadiš kada saznaš da je mazni Rak jedan od kardinalnih (glavnih) znakova Zodijaka.

Kada sunce uđe u znak Raka, ljeto je napokon počelo, a Rak, unatoč svojoj osjetljivosti i suosjećajnosti ima u sebi snažan poriv da inicira događaje. Razlog zbog kojeg mnogi zaboravljaju da je Rak kardinalni znak je iskrivljena perspektiva kako bi vođa trebao izgledati. U našem društvu vođu se zamišlja kao autoritativnu i agresivnu osobu, što Rak nije, ali zato definitivno jest vođa.

Zaboravlja se da vodstvo podrazumijeva i suosjećanje i iskrenu brigu za drugoga. Rak često podsjeća ljude oko sebe da su važni i sposobni za sve. Vaga: Vrelo originalnih ideja Kada sunce uđe u Vagu, ljeto je došlo do kraja i jesen počinje. Uravnotežena, skladna i kooperativna Vaga djeluje kao poveznica između energije ljeta i jeseni i nudi nešto novo i drugačije,piše Pult

Budući da je Vaga zračni znak, njezina motivirajuća sila dolazi iz uma, a Vage su poznate po tome da dolaze do pravih ideja u pravom trenutku. Za razliku od Ovna, koji vodi silom, Vaga svojim intelektom i maštom potiče druge da krenu naprijed.

Njezina uloga je postizanje mentalne ravnoteže. Jarac: Ozbiljan vođa koji planira Kada pomisliš Jarac, odmah se nameće slika žestokog i autoritativnog vođe. Oni su šefovi u Zodijaku i zato izlučuju energiju kardinala. Kada sunce uđe u Jarca počinje zima.

Jarac ima snagu i plan potrebne za preživljavanje ovog najtežeg dijela godine, kada je sve smrznuto i priroda miruje i ne daje svoje plodove. Budući da je zemljani znak, Jarac vodi s praktičnošću, razumom i dugoročnim ciljevima na umu. Ovaj znak ima plan i delegira zadatke s lakoćom. Jarčevima treba prepustiti da osmisle strategiju za uspjeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh