Svaštara

Horoskop – Avgust će biti težak mjesec za 3 znaka: Ko posebno treba da bude na oprezu

Horoskop – evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mjesec!

Horoskop - Novi list

Moćna lunarna i solarna pomračenja su prošla, ali mnogi će u avgustu osjetiti na svojoj koži mračnu senku koja ostaje iza pomračenja, piše “Lovesensa“.

Svakim periodom vlada određeni znak koji utiče na stvari na koje se fokusiramo. Tako je dva mjeseca prije, u periodu Blizanaca, centar pažnje bio usmjeren na komunikaciju i pažljivo razmišljanje o budućim planovima. U periodu Raka, u junu, fokusirali smo se na emoocionalnu inteligenciju i na odnose sa drugima, a u periodu Lava posvećujemo se sami sebi. Zato je avgust presudan mjesec za preispitivanje sebe, svojih mana, loših poteza i početak transformacije.

Ovo su znakovi koje u avgustu očekuje najviše životnih izazova:

BIK

U avgustu ćete biti promjenljivog raspoloženja. Moguća su porodična okupljanja, pa ćete morati da budete u kontaktu sa nekim članovima porodice koji su vas iznevjerili ili sa njima nikada niste uspjeli da pronađete zajednički jezik. Nostalgija će vas progoniti i vraćaju vam se sjećanja na neka ljepša i bezbrižnija vremena. Bićete vrlo emotivni, ali je važno da ostanete bar malo prizemni.

DJEVICA

Bićete stalno pospani i umorni više nego obično. Iscrpljeni ste i neophodan vam je odmor. Vaša energija je slaba, ali ne brinite, sa ulaskom Sunca u znak Djevice krajem avgusta, sve će postati jasnije i bolje. Sada je pravo vrijeme da saznate nešto više o sebi. Izbacite iz života ljude koji vam nisu potrebni i koji vam samo donose negativne vibracije.

JARAC

Saturn, južni Mjesečev čvor i Pluton čine da avgust bude vrlo turbulentan mjesec za Jarčeve, naročito kada su u pitanju emocije. Iako će osjećanja biti pomiješana, Sunce u vašoj osmoj kući jača se*sualnost i i pomaže da pređete granice koje vas odavno guše. Oslobodite vatrenu energiju u sebi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh