Svaštara

Horoskop otkriva – Svako ima 8 ciklusa života: Šta nas očekuje u 42, a šta u 56. godini života

Prema astrologiji naš život se može podijeliti u 8 različitih perioda – saznajte u kojem ćete periodu života imati najviše sreće!

Astrologija - Opusteno.rs

Sunce, Mjesec, Venera, Mars i druge planete imaju veliki uticaj na vaš život.

Međutim, u određenim periodima one imaju apsolutni uticaj na vaše ponašanje i odluke koje donosite. U modernoj astrologiji, prihvaćeno je opšte shvatanje da različite planete utiču na različite periode naših života. Zato se naš život može podijeliti u osam različitih perioda, u zavisnosti od toga koja planeta ima najjači uticaj u tom trenutku.

Do 7. godine

Od trenutka rođenja do sedmog rođendana, najviše ste pod uticajem Mjeseca, čija je glavna karakteristika osjetljivost. Zato je uloga roditelja u ovom periodu ključna.

Od 7. do 14. godine

U ovom periodu Merkur ima najveći uticaj. Zbog toga imate ogromnu potrebu da istražite sebe i svijet oko sebe, da se mijenjate i nađete svaki dan u različitim stvarima. U ovom periodu učite određena pravila ponašanja i komunikaciju sa drugim ljudima.

Od 14. do 21. godine

Venera ima najistaknutiji uticaj, a predstavlja ljubav, se*sualnost i erotiku. Zbog toga je ovaj period povezan sa istraživanjem sopstvenih emocija kroz različite odnose i spoljašnji izgled.

Od 21. do 35. godine

Zbog velikog uticaja Marsa, u ovom periodu vi pronalazite sebe i svoju suštinu, svoje stavove, težnje i želje kristališete. Zahvaljujući tome uspijevate da postavite svoj ‘životni cilj’ i način na koji ćete doći do njega. To je period u kojem se uspostavljate, kako u intimnom tako i u poslovnom planu.

Od 35. do 42. godine

To je period života u kojem težite postizanju željenog društvenog statusa. Takođe, ovo je period u kojem se dešavaju bitne promjene u tijelu kod predstavnika oba pola. Zbog toga je ovaj period prilično stresan u životu svake osobe. Sunce ima najveći uticaj.

Od 42. do 56. godine

U ovom periodu najveći uticaj ima Jupiter koji predstavlja važne odluke zbog velikih fizičkih i duhovnih transformacija. Znači, ovaj period kod žena je povezan sa menopauzom i gubitkom fizičke privlačnosti, dok je kod muškaraca smanjenje njihove se*sualne moći.

Nakon 70 godina

Ovaj period je povezan sa stalnim traganjem za novim životnim zadovoljstvima. To se uglavnom okreće različitim duhovnim vrijednostima i porodici – unucima. Uran ima najjači uticaj, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh