Svaštara

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Lava očekuje ljubavno osvježenje, a Ribe vodi romantična intuicija

Ljubavni horoskop – saznajte kakava romantična sudbina očekuje vaš znak do 15. avgusta!

Ljubavni horoskop - Blogspot.com

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine!

OVAN

Bićete osjetljivi i imat ćete veliku potrebu da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, muči će vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje, vaši privatni odnosi mogli bi napredovati, a vi ćete postati sretniji. Razmislite, piše “Lovesensa“.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na djela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih umijeća. Moguć je izlazak na romantičnu večeru.

BLIZANCI

Pokazat će se da vaša najdraža osoba ima inovativne ideje. Prihvatit ćete ih i tako osvježiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte uspjećete da izvučete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego suprotno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Neobavezni kontakti mogli bi vam donijeti pravo osvježenje na polje ljubavi. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Takođe, mogli bi da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspjet će da pobjegnu od svega i vrate osmijeh na lice.

DJEVICA

Sklad u emotivnom životu stabilizovat će vašu vezu sa voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze i upoznaju nove ljude. Biće im lijepo. Pokušat će da se zbliže sa osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i se*s.

VAGA

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osjećaju kao sek*ualni objekti, ali ako im je prijatno, nema razloga da prigovaraju.

ŠKORPIJA

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju vezu ćete još više stabilizovati. Sve više uviđate da se stvari vraćaju na svoje mjesto. To će vas usrećiti.

STRIJELAC

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nježnost, a vi ćete biti povučeni u svoj svijet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

JARAC

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Vjerovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u grupi ljudi.

VODOLIJA

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspjet ćete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti.

RIBE

Nedostaje vam da budete emotivno ispunjeni, ali i senzacionalizam kojim obično popunjavate prazninu. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao donijeti mnogo sreće i zadovoljstva, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh