Svaštara

Horoskop – Večeras nas očekuje čaroban obrt sudbine: Šta treba da uradite dok traje magija Mjeseca i Urana

Mjesec i Uran večeras plešu i kreiraju našu sudbinu! Evo kako da ovu čaroliju iskoristite na najbolji način…

Horoskop - Ilustracija / Novi list

Današnji dan (25. jul 2019. godine) vodi nas u neku unutrašnju ili spoljnu promjenu. Mjesec i Uran su se oko podneva združili. Ovo je dan neočekivanih obrta i promjena, piše “Sensa“.

Druga Mjesečeva četvrt govori da nešto uklonimo iz života, završimo, da se oslobodimo energija koje nas ne puštaju naprijed. To može značiti pospremanje ili rješavanje predmeta, hrane, nepotrebnih misli ili zaključivanje s nekim osobama. Ta energija moćno je prisutna sljedećih pet dana, sve do mladog Mjeseca 1. avgusta 2019. godine.

Svaka “greška” istovremeno je promjena. Svaka promjena vodi do pravog puta. U teškoćama vidimo pravo lice ljudi. Tako se kristaliziraju stvari. Kod nekih izblijedi dobrota i ljepota riječi.

Danas radite nešto što inače ne radite i posmatrajte.

Uran nas danas oslobađa, daje osjećaj slobode i želju da se ne osjećamo sputano. To se može odnositi na prostor u kojem boravite, druženje s ljudima, način djelovanja.

Ako ste na odmoru, isključite se iz svakodnevice, ne činite ono što inače činite. Budite pažljivi, možda baš tako dobijete uvid kakvu ćete promjenu uvesti u svakodnevicu.

Neka vam je lijep ovaj četvrtak i priuštite sebi nešto što već dugo niste priuštili…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh