Svaštara

Ljubavni horoskop – Istina će se pojaviti i mnogima će promijeniti romantičan život: Šta donosi mračna opozicija Venere i Plutona

Ljubavni horoskop za opoziciju Venere i Plutona! Velike promjene će se dogoditi na horizontima beskrajne ljubavi…

Ljubavni horoskop - Zadovoljna.hr

Horoskop – Venera u znaku Raka je 21. jula 2019. godine ušla u opoziciju sa Plutonom u znaku Jarca, a evo kako će ovaj aspekt uticati na naš ljubavni život sve do avgusta 2020. godine, piše “Lovesensa“.

U astrologiji opozicija predstavlja suprotstavljene planete, najčešće na 180 stepen. Kada dvije planete u različitim znakovima prelaze jedna drugu, to znači da dolazi do unutrašnje borbe. Tako je i ovoga puta, jer Venera predstavlja ljubav, a Pluton otkrivanje tajni.

Posljednji put ovaj aspekt se dogodio početkom juna prethodne godine, a sljedeći put ga možemo očekivati tek u avgustu 2020. godine.

Prisjetite se šta ste prethodnog ljeta uradili zbog ljubavi. Da li ste ušli u novu vezu, da li ste se osjećali sigurno ili ste sakrili nešto od partnera? Sve što ste ignorisali i potisnuli, sada ponovo izlazi na površinu. Da li ste propustili neku važnu priliku?

Ponekad mislimo a je voz sreće i uspjeha prošao pored nas, odnosno da se neke šanse nikada više neće dogoditi. Međutim, u astrologiji, ljubavi i životu mnoge nemoguće stvari postaju moguće. Tako da će ovaj period donijeti i velika iznenađenja iz prošlosti.

Takođe, opozicija Venere i Plutona događa se u periodu retrogradnog Merkura, tako da imamo duplo vraćanje unazad. Vrijeme je da se osvrnemo i duboko zagledamo u svoju prošlost.

Venera je planeta ljubavi i romantike, a u Raku se fokusira na dugoročne odnose, život u kući i porodicu. To nas tjera da te dvije teme posmatramo odvojeno. Možda ćemo poželjeti da prekinemo odnos sa partnerom sa kojim smo osnovali porodicu. Ili ćemo poželjeti da produbimo odnos i stvorimo dom sa nekim ko se nedavno pojavio u našem životu. Sada treba da sagledamo kako različiti stepeni ljubavi funkcionišu zajedno i odlučimo gde je naše pravo mjesto u tom beskrajnom ljubavnom horizontu.

Ljubav je u ovom periodu povezana sa životom u prošlosti i sa otkrivanjem istine. Pluton je poznat kao planeta koja otvara riznicu tajni. Sada će sve ono što je dugo ključalo ispod površine isplivati i postati velika istina. Koliko god bili spremni i vješti u tajnama, ovu istinu nećete moći da ignorišete. To će uzrokovati drastične promjene u ljubavnom živou za mnoge znakove Zodijaka.

Najčešće je riječ o osjećanjima koje smo duboko sakrili i zakopali. Ali, Venera se protivi ovom potiskivanju i sada će se mnoga srca otvoriti, a mnogi ljudi pokazat će pravo lice. Moguće je da će se pojaviti osjećanja poput bijesa, ljutnje, ljubomore i nećete nikako moći da ih kontrolišete. Čak i kada sebi objasnite da je to bespotrebna ljubomora, osjećanja neće nestati. Ovoga puta srce pobjeđuje razum.

Malu ravnotežu stvorit će prisutnost znaka Jarca. Dok će Pluton uzburkati mirno more ljubavi, Jarac će probuditi želju za stabilnosti i razmišljanje o tome šta bismo mogli da stvorimo sa partnerom, zajedničkim snagama.

Ipak, ovaj aspekt je negativan i najčešće se osjeća prisutnost mračnih emocija poput ljubomore, posesivnosti i depresije, ali mnogima od nas biće teško da shvate i prihvate njihov korijen. Sada je potrebno da shvatimo zbog čega se javljaju neprijatne emocije, da razumijemo šta je to što doživljavamo i da se pomirimo sa činjenicom da će maskiranje problema donijeti samo dodatne nevolje.

Jedini način da smanjite negativan uticaj ovog aspekta jeste taj da prihvatite istinu. Promjena često može da izgleda zastrašujuće. Imat ćemo osjećaj kao da gubimo svu ljubav, stabilnost i oslonac u životu. Međutim, sve zavisi kako gledate na promjenu. Možete se fokusirati na sve stvari koje ćete izgubiti ili na nove prilike koje vam život donosi.

Bez obzira koliko se trudili, krili se ispod maski i koristili lažni osmijeh, istina će se uvijek pojaviti i promijenit će nas i naše romantične živote.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh