Svaštara

Horoskop – Djevicu, Bika i Jarca očekuje loš period tokom vladavine Lava

Horoskop – evo koja 3 znaka očekuju veliki izazovi u periodu lava!

No image - Haber.ba

Lav je vatreni znak Zodijaka i njegov period od 22. jula do 23. avgusta najviše će prijati vatrenim znakovima, kao što su Ovan, Lav i Strijelac, piše “Lovesensa“.

Element vatre je takođe kompatibilan sa elementom vazduha, pa će Blizanci, Vage i Vodolije biti spremne u sezoni Lava da otpuste sve negativno iz prošlosti i prepuste se novim životnim avanturama.

Međutim, neće svim znakovima biti bajkovito tokom vladavine Lava, jer će se zemljani znakovi suočiti sa velikim teškoćama i izazovima. Period Lava najviše nelagodnosti donijet će Djevicama, Bikovima i Jarcu.

Sa mračnom sjenkom retrogradnog Merkura koji otežava komunikaciju i sposobnost racionalnog donošenja odluka, period Lava neće biti tako prijatan ukoliko sami ne uspijete da se oduprete negativnom uticaju planeta. Dok smo tokom vladavine Raka (od 22. jula do 22. jula) učili kako da “posložimo” emocije, pronađemo prave riječi i uspostavimo bolje odnose sa ljudima, tokom Lava željet ćemo više da se posvetimo sebi. Svako od nas će morati da probudi unutrašnje dijete i pronađe u sebi snagu kako bi se lavovski borio sa preprekama.

Kako će period Lava uticati na Djevicu, Bika i Jarca:

BIK – potrebno vam je utočište

U periodu Lava bićete loše raspoloženi i emocije će biti pomiješane. Svakodnevica vas iscrpljuje i umorili ste se od trke za uspjehom. Vrijeme je da napravite pauzu i posvetite se dragim ljudima. Sunce je u ovom periodu u vašoj četvrtoj kući, odnosno kući porodice i doma. Uzmite nekoliko dana slobodno, uživajte u porodičnom domu kao kada ste bili dijete, posvetite se porodici i što više se odmarajte. Kada hladnoću koja je u vama probudio užurban život zamijenite toplinom doma, sve će biti ljepše i bolje.

DJEVICA – povratak u prošlost

Drage Djevice, dok se sve budi, avanture se pojačavaju i neprekidna je zabava svuda oko vas u periodu Lava, vi ćete biti strašno usporeni i umorni. To je zato što je vaš rođendan već iza ugla i zato što se Sunce nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući moćne karme. Sada je važno da otpustite teret sa duše i razvežete čvorove prošlosti. Oprostite, zatražite oproštaj, ispravite greške, završite nedovršene poslove… Oslobađanjem ovih stega otvarate dušu za novi početak.

JARAC – velika transformacija

Ova godina bila je turbulentna i teška kada su u pitanju emocije za sve osobe rođene u znaku Jarca. Sa Plutonom, Saturnom i južnim Mjesečevim čvrom, Jarčevi su imali puno izazova i testova, ali na kraju njihovo jako srce je uprkos preprekama još jače ojačalo. Takođe, u periodu Lava bićete zbunjeni. Sunce se nalazi u vašoj osmoj kući koja označava se*s, transformaciju i intimne odnose. Željet ćete mnoge stvari da promijenite kod sebe, ali će vas progoniti strah od reakcija okruženja. Kada se oslobodite i započnete iskreno da govorite o temama koje se smatraju “tabu”, tek tada ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh