Svaštara

Malezija: Advokati tvrde da se bivši sultan razveo, ruska ljepotica to negira

Čini se kako je ovo posljednji obrat u ljubavnoj priči koju stanovnici Malezije nikako nisu odobravali

Advokati bivšeg kralja Malezije, sultana Muhammada V, potvrdili su kako se on razveo od ruske kraljice ljepote, Oksane Voevodine, prenosi faktor.

Iako joj je to, kako advokati navode, saopćeno još prije četiri sedmice, 27-godišnjakinja tvrdi kako je sve to provokacija te da se ona od njega nije razvela.

Čini se kako je ovo posljednji obrat u ljubavnoj priči koju stanovnici Malezije nikako nisu odobravali.

Da nikako ne vjeruje da ju je Muhammad V ostavio samo dva mjeseca nakon rođenja njihovog sina, Oksana je pokazala i na svom Instagram profilu gdje je prije tri dana objavila video s nekadašnjim kraljem, na kojoj par ne krije sreću i zaljubljenost.

Međutim, kako strani mediji pišu, nepoznato je kada je fotografija nastala.

Advokat Koh Tien Hua iz Singapura, koji tvrdi da radi po sultanovom nalogu, potvrdio je da je razvod obavljen prošlog mjeseca po šerijatskom zakonu.

– Gospođa Oksana je obaviještena da je 22. juna napravljen neopozivi razvod braka, a kopija papira poslana joj je preko njenog advokatskog ureda Alexandera Dobrovinskyjeg & Partners of Russia.

Oksana Voevodina odlučila je ispričati svoju stranu priče i to putem malezijskog portala Malaysiakini:

– Bila sam u Rusiji sa svojim djetetom i nisam bila u Singapuru u junu na bilo kakvoj brakorazvodnoj parnici. Ovo je najobičnija provokacija, ja se nisam razvela – kazala je Voevodina.

Sve je utoliko čudnije budući da šerijatski sud u Singapuru nema nikakve spise o razvodu ovog para.

View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh