Svaštara

Horoskopske slagalice: Koji znak vam je najbolji za posao, ljubav i druženje

Najbolji ljubavni partner Lavu biće Vodolija, a Škorpiji biće Ribe…

Horoskop - Astrousluge.com

Ovan

Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strijelcu, bićete očarani njegovim širokim pogledima na svijet. Svidjet će vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspješnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će neko razumijeti vaše najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam neko ko će ih upornim radom dovesti do kraja.

Bik

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Djevici. Njena sklonost ka analizi i zreli pristup životu djelovaće na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, nazovite Lava i stvar je rješena. Preko njega možete upoznati i buduće poslovne saradnike.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija. Potreban vam je savjetnik i vizionar koji vidi one poslovne trendove koje drugi ni ne naslućuju.

Blizanci

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umijeti da ih zapakuje kao lako donesene odluke. Oboje mnogo polažete na čaroliju dobre prezentacije.

Druženje: Najuzbudljivije žurke posjetit ćete sa Škorpijama. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Strijelac. Od njega ćete naučiti da izvučete iz sebe optimizam u najtežim trenucima.

Rak

Ljubav: Vaš najbolji partner biće Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše povjerenje. Cjenit ćete njegove nepokolebljive emotivne i porodične vrijednosti.

Druženje: Bićete najopušteniji u društvu Bikova. Njihov hedonistički pristup rješavanju problema pomoći će vam da savladate povremene epizode melanholije i umora.

Posao: Najbolji saradnik biće vam Škorpija. Njena dijabolična intuicija i neumoran tempo rada biće pravi vodiči u maglovitim poslovnim situacijama.

Lav

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodolija, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba se*s kada možete da razgovarate do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno da objašnjavate kako se osjećate. Ponekad su šoping, kafa i prešutno razumijevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni saradnik biće Vaga. Trebat će vam njene diplomatske sposobnosti kada se nađete između dvije vatre.

Djevica

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavat će se daleko od radoznalih pogleda.

Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz žurke i nova poznanstva biće vam Rak. Njegov imidž senzualnog bića koje još uvijek poštuje porodične vrijednosti dobro stoji uz vaš odmjereni coolerski stav objektivnog posmatrača života.

Posao: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba. One će pravilno čuti vaše kreativne signale i podržati vas u nadolazećim promjenama.

Vaga

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podijeliti sa Blizancima. Oni razumiju vašu ponekad dvostranu prirodu. Nasmijat će vas i u najtmurnijim vremenima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da cijeni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvijati nove, čak i revolucionarne ideje.

Škorpija

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osjećaju vaša raspoloženja i želje prije nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smirit će burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osjećate. Zajedno ćete izaći pametniji iz ovog izazovnog razdoblja.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik, jednako tvrdoglav manijak u potrazi za najboljim rješenjem. Prijat će vam saradnja s trezvenom, ali i strastvenom osobom koja najjače vuče kad drugi već odustanu.

Strijelac

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će cijeniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima, Strijelcu u napadu malo ko može da odoli.

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumijeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci. Oni dobro razumiju kako je to sjediti na pet stolica, a razmišljati o tome šta se događa na šestoj i sedmoj. Kraljevi multitaskinga biće vam od neprocjenjive pomoći.

Jarac

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku. Njegov osjećaj za intuitivno očuvanje odnosa i zajednice, talenat je koji vi tek morate da naučite.

Druženje: U društvu Djevice držat ćete se zajedničkih interesa (bolje sport, planinarenje ili putovanja, nego kompjuterske igrice i dugi sati u kafiću). Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvijek ćete pronaći u Škorpiji. Ona razumije vašu egoističnu borbu za poziciju, želju da sve uradite i prije vremena, kao i težinu rada u timu. Ne budite suparnici, budite saveznici.

Vodolija

Ljubav: Najljepše ljubavne trenutke provešćete sa Strijelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti povjerenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo. On umije da prepozna vaše kvalitete i nikad od vas neće tražiti ono za šta nije siguran da ćete moći odlično da uradite.

Ribe

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica. Ovaj primjerak vrijedi zadržati.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strijelcima. Našli ste sebi ravnog, i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvijek možete naći u Lavu, koji poput vas osjeća pripadnost najvišem poslovnom tronu. Od njega možete mnogo da naučite o tome kako elegantno da preskočite nekoliko stepenica i bez vecć zadihanosti dođete do vrha.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh