Svaštara

Razvela se misica i kralj Malezije nakon 6 mjeseci braka

Bivša ruska misica Oksana Voevodina (26) krajem novembra prošle godine udala se za 24 godine starijeg, bivšeg malezijskog kralja Muhammada V od Kelantana u Moskvi (49). Iako su u maju dobili sina Tengkua Ismaila Leona, brak im nije izdržao.

No image - Haber.ba

Bivša misica i Muhammed razveli su se nakon šest mjeseci braka, prenosi Daily Mail, izvještava “Hayat“. On je abdicirao u januaru nakon što su ‘procurili’ detalji prošlosti njegove supruge koja je prije bila reality zvijezda.

Naime, kako je Muhammad rekao, ne može više biti na čelu Malazije jer se njegova supruga se*sala u bazenu u reality showu. Tako je i završio njihov brak.

Razvod je finaliziran početkom juna, a strani mediji imaju i dokument koji potvrđuje to.

Njihovo vjenčanje bilo je raskošno, nije se pio alkohol, a sva hrana bila je ‘halal’ odnosno za pripadnike islamske religije. Jednom prilikom misica je otkrila da je u školi bila pravi ‘bandit’.

– Hodala sam sa skejterima i biciklistima. Privlačili su me dečki koji su se natjecali u tome, a i ja sam ludovala na biciklu – rekla je Ruskinja. Za nju muškarac mora biti glava porodice i da ne smije zarađivati manje od žene. Za medije nije otkrila kako je upoznala malezijskog kralja, niti je li bila ranije u braku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh