Svaštara

Za šta sve možemo koristiti svemoćni bebi puder

Za čudotvorne moći običnog bebi pudera čula sam sasvim slučajno, ali ga zato sada koristim namjerno

Baby puder - drugdangers.com

Obični puder za bebe može da se koristi u različitim situacijama, a pogotovo ako je u pitanju baštovanstvo.

Evo šta sve može obični bebi puder:

1. Rešila sam se mrava u kući uz pomoć bebi pudera

Svako leto imam isti problem. Deca raznose mrve po kući, a mravi se skupljaju oko tih mrva. Ima ih bukvalno u svakoj prostoriji. Čula sam da mravi ne vole bebi puder, pa sam kuću “poprašila” upravo sa ovim magičnim proizvodom. Isplatilo se! Mrava više nema, a podovi su nam beli (bukvalno).

2. Ruže sam spasla od biljnih vaši

Ne volim pesticide i te neke veštačke rastvore sa kojima se moraju prskati ruže. Kada sam čula da bebi puder ubija biljne vaši, doživela sam tu činjenicu kao poklon. Prosula sam malo bebi pudera po vrhovima grma ruža i biljne vaši su nestale. Pokušajte i vi!

NE PROPUSTITE

Ricinusovo ulje i soda bikarbona: Leči kataraktu, uklanja papilome i bradavice, podmlađuje kožu! (RECEPT)

3. Zaštitite ruke

Da li ste znali da ćete sačuvati ruke ako bebi puder sipate u baštanske rukavice, ili na drške od alata. Nećete više imati problema sa žuljevima od napornog rada.

4. Smiruje umorne noge

Ako su vam stopala umorna i natekla do dugog stajanja ili nekog drugog napora, nakon pranja hladnom vodom pospite ih sa bebi puderom. On ima umirujuće i omekšavajuće dejstvo na vašu kožu.

5. Umesto šampona za suvo pranje kose

Ako vam je kosa prljava a nemate mogućnost da je operete, pospite po temenu malo bebi pudera i dobro je rasčešljajte. Kosa će vam mirisati i delovati kao da je sveže oprana.6. Uklanja neprijatan miris iz obuće

Nošenje zatvorenih cipela, patika i čizama često izaziva negodan miris u obući, zbog znojenja stopala. Kako biste ga se rešili, u obuću sipajte malo dečjeg pudera i ostavite da odstoji preko noći. Puder će neutralisati miris i upiti vlagu.

7. Pomoć za lepe trepavice

Ako hoćete da vam trepavice deluju gušće, sipajte malo bebi pudera pre nanošenja maskare. Zadiviće vas efekat koji ćete dobiti,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh