Svaštara

Ko joj je sin, a ko dečko? Sarajka Sanela Jekins napravila pomutnju u Splitu

Sarajka Sanela Dženkins (Jenkins, 46) na promociji splitskog fotografa Jadrana Lazića privukla je ogromnu pažnju okupljenih. Sanela Dženkins već godinama živi i radi u Americi.

Osim atraktivnim izgledom Sanela je pažnju privukla je i društvom dvojice znatno mlađih muškaraca.

Jedan od njih bio je 21-godišnji sin Innis (odjeven u crno), a drugi čak 16-godina mlađi partner, pjevač Ašer Monro (Asher Monroe) koji je na promociju stigao u crvenim kratkim hlačama i košulji. Na Lazićevoj promociji pozirala je s obojicom, a mnogima je bilo teško za razaznati ko joj je sin, a ko momak.

Sanelu prati glas da je jedna od najbogatijih Bosanki, a zbog svoje posvećenosti humanitarnom radu mnogi je nazivaju i bosanskom Lejdi Di (Lady Di),piše Avaz

Za bankarskog menadžera Rođera Dženkinsa (Roger Jenkins) udala se 1999. godine, a nakon razvoda postala je bogatija za 150 milijuna funti (oko 167 miliona eura).

U braku je dobila i dvoje djece, sina i kćerku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh