Svaštara

Sanja Marinković: “Glavni uzroci depresije kod žena su obično 3 stvari”

Sanja Marinković progovorila je o estradi, prijateljima, zavisti, ali i o svom privatnom životu.

No image - Haber.ba

Voditeljka je priznala da je sve više je licemerja na javnoj sceni i onih koji sede jedni preko puta drugih, gledaju se u oči, a lažu. Ona smatra da su joj pravi prijatelji uvek oslonac, a jedna od njih je i Vesna Dedić, sa kojom se druži već skoro 20 godina.

Marinkovićeva smatra da je zavist bukvalno postala “bolest” u našoj zemlji. – Zavist je, nažalost, postala bolest broj jedan u Srbiji. Najveći uzroci depresije među ženama jesu pohlepa, ljubomora, zavist i žudnja za novcem i moći. Nemojte da vas tuđ uspeh boli već da vas motiviše.
Volim da za uspešnije i pametnije od mene kažem da su na uzornom nivou a ne na zavidnom. U Srbiji je postalo najbitnije koliko trošiš ili koliko drugi troše na tebe, a ne kako si zaradio i koja si priznanja zaslužio – rekla je ona za “Svet” i objasnila kako se bori protiv negativnih.

Trudim se da pojačam aplauze, utišam kritike i loše komentare, da budem manje samokritična, da zavolim sebe, jer svaka žena, bila majka, baka, novinarka, ćerka, pevačica, ima veliko srce i još veću dušu. Žene u Srbiji imaju jedinstvenu snagu jer moraju celog života da se bore.

Ali nažalost, premorene su od obaveza, požrtvovanosti i očekivanja drugih – rekla je voditeljka. Mnogi hvale Sanjin prirodni se*sepil, pa je objasnila da ne “robuje” kalorijama, ali da sebi stalno postavlja nove izazove. Tako je otkrila da pored proteinskih napitaka, trenira tri puta sedmično, radi jogu i stalno se trudi da uvede neki novi sport.

Sanja je otkrila i da li veruje u ljubav. – Život svake žene obeleže i prave i promašene ljubavi i nije lako danas sačuvati ljubav od svih iskušenja. Spadam u one žene koje se strašno zaljubljuju u muškarce koji im čine život lepšim i biram ih po meri moje duše.

Volim da kažem svojim prijateljicama koje nemaju partnere da sačekaju nekoga sa kim mogu da budu bliske umesto da brzo i lako prodaju svoju slobodu i pristaju na manje od onoga što žele u životu – izjavila je za kraj Marinkovićeva,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh