Svaštara

Savjeti kako se bogato udati: “Vrebajte one koji dugo rade”

Želite li se bogato udati, krećite se u blizini financijskih institucija i vrebajte one koji dugo rade, jer su vjerojatno samci. Idite na bogata vjenčanja, u skupe trgovine i sajmove jahti i uspjeh je zagarantiran.

Anna Bey - Blogspot

Blogerica Anna Bey (33) poznata pod nadimkom ‘Jet set baby’ na svom blogu pomaže ženama da se uklope u visoko društvo i pronađu milijardera. Ona je rođena Šveđanka i djevojka bankara i često dijeli svoj glamurozni životni stil s cak 50.000 sljedbenika na Instagramu, piše 24sata.

Na svojoj stranici ‘Škola uspjeha’, Anna preporučuje da posjetite vrhunske supermarkete, trgovine cigara, izložbe jahti i odlazite na operu, tvrdeći da ćete tako poboljšati šanse da pronađete bogatog muškarca.

Kaže da je ljeto idealno vrijeme za susret s muškarcem iz snova, jer svi češće izlaze i raspoloženiji su za ljubav.

Tajna je i u tome da samci obično više i duže rade, jer nemaju suprugu ili obitelj kojoj trebaju posvetiti vrijeme. Zato Anna predlaže posjet četvrti u kojoj su financijske institucije.

– Na takvom mjestu naci ćete poslovnog čovjeka cak i u obližnjem restoranu ili baru, uz manje ženske konkurencije, kaže blogerica. Također, razmislite o tome kako putuju samci.

– Preporučujem Europu, posebno Mediteran, jer je to trenutno inn. Muškarci rado putuju tamo gdje ih čeka malo zabave. Ako su mladi od 50, često putuju u grupama ili s oženjenim prijateljima, pa je izbor time veći, kaže Anne.

Preporučuje destinacije poput Mykonosa ili Ibize, gdje ima mnogo samaca, pa i ‘materijala’ za brak.

– Dobre društvene veze su jako važne. Tako sam upoznala svog partnera i mnoge moje prijateljice tako su pronašle muževe. Ako se krećete u bogatom društvu, nailazit ćete samo na bogate ljude i kad jednom uspostavite te veze, savršeno mjesto za susret s ‘pravim’ je na vjenčanju prijatelja, tvrdi Anne.

– To je sjajno mjesto, jer potiče romantične emocije, pojašnjava blogerica kojoj je uspjelo bogato se vezati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh