Svaštara

Meghan Markle ima novo zanimanje i ponovo krši pravila

Pored titule Vojvotkinje od Sase*sa Megan Markl uskoro bi mogla da dobije još jednu, a britanski mediji bruje o njenom novom zanimanju.

Megan Markl- Kurir

Naime, Megan je, kako se navodi, u pregovorima sa čuvenim magazinom Vog da postane njihova kolumnistkinja. Megan bi kolumnu pisala jednom mjesečno i u njoj bi promovisala svoj humanitarni rad, prenosi “Blic“.

Kako prenose britanski mediji, na ovaj potez nagovorila ju je supruga Džordža Klunija, Amal Kluni, a urednica američkog Voga, čuvena Ana Vintur, oduševljena je ovom idejom.

Ovo će biti još jedan put da Megan mijenja kraljevska pravila, budući da je do sada članovima i članicama kraljevske porodice bilo strogo zabranjeno da u spostveno ime sarađuju sa medijima ili pišu za njih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh