Estrada

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRILA KAKO IZGLEDA KADA JE ZALJUBLJENA

Ovogodišnja pobjednica takmičarskog showa „Zvezde Granda“, još od samog početka takmičenja našla se u žiži medija. Još od prve emisije Džejla je važila za apsolutnog favorita.

Džejla Ramović - Screenshot/Facebook

Talentovana Džejla je odnijela ubjedljivu pobjedu kako po glasovima žirija (334 boda), tako i po SMS glasovima gdje je osvojila nevjerovatnih 683 boda (preko 101.000 SMS glasova). Mentorka Marija Šerifović je uručila statuu pobjednici, koja će od Granda dobiti nagradu snimanje pjesme i spota i auto koji je poklonila tati,prenosi Azra.

Prije nekoliko dana Džejla se nšla u studiju IDJTV-a i odgovarala na pitanja svojih fanova. Jedno od tih pitanja bilo je i kako izgleda Džejla Ramović kada je zaljubljena?

– Pa svi mi izgledamo slično kada smo zaljubljeni i onako razmišljamo samo o tome i samo smo na to fokusirani – kazala je Džejla odgovarajući na pitanja fanova.

Ostale odgovore možete pogledati na linku ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh