Svaštara

Horoskopski znakovi za koje će juli biti najbolji mjesec u godini

Ova tri horoskopska znaka mogu se jako veseliti mjesecu julu– naime, to će im biti najvjerojatnije najbolji mjesec ove godine.

Sunčanje - Blogspot

Rak

Ti se već duže vremena igraš s pomisli da bi nešto promijenila u svom životu. Sada je konačno vrijeme za to i možeš se veseliti velikom napretku. Sljedeći tjedni dat će ti dodatnu energiju koja će se pobrinuti za to da možeš postići sve što si naumila. Iskoristi motivaciju i jaši na valu uspjeha dok god traje. Osobito ćeš daleko napredovati na poslu, piše Miss7.

Škorpion

Približit ćeš se jako blizu svojim privatnim ciljevima koje planiraš posljednjih godina. Premda ti se mnogo toga činilo nedostižnim i nemogućim, sada se odjednom okrenuo list. Možda će nova ljubav ući u tvoj život ili ćeš odjednom pronaći svoj stan iz snova.

Ribe

Ovaj mjesec će ti samopouzdanje porasti do neslućenih granica. Ili će se pojaviti neka nova osoba u tvom životu ili ćeš imati puno uspjeha u poslu. Što god to bilo, iskoristi priliku koja ti se nudi te se usudi napraviti korake kojih si se dosad bojala. Na primjer, riješi neke neugodne zadaće koje si izbjegavala godinama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh