Svaštara

Ljubavni horoskop: Kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)

Ljubavni horoskop otkriva kako će na romantične odnose uticati nežna Venera u znaku Raka!

Horoskop - Astrousluge.com

Venera je ušla u znak Raka 3. jula 2019. godine i sada polako mijenja našu viziju ljubavi, budi osjećanja i vodi nas na neko sasvim drugačije romantično putovanje, piše “Lovesensa“.

Umjesto poletnosti, neobaveznog flerata i zavođenja, počet ćemo da se fokusiramo na pronalaženje stabilnosti i mira u ljubavi. Bez obzira da li smo slobodni ili smo u vezi.

Venera je u znaku Raka do 27. jula, a onda prelazi u vatrenog Lava i njen uticaj postaje još jači kada su u pitanju želje našeg srca.

U astrologiji Venera predstavlja planetu koja diktira pravila u ljubavi. Ona utiče na to kako doživljavamo romantične veze i kako se odnosimo prema partneru.

Venera je ona prava konekcija koju imamo sa partnerom i ona se uspješno bori za interese prave ljubavi.

Dok je u Raku, Venerina energija je mnogo jača. Rak je vodeni znak, a sa Venerom predstavlja magičan spoj. Rak je jedan od emotivnijih znakova Zodijaka i bavi se iskrenim odnosima.

Venera je ljubav, a Rak je porodica. Zato je ova kombinacija usmjerena na važne promjene u ljubavi, poput braka, početka zajedničkog života i otkrivanja najiskrenijih osjećanja.

Venera je ušla u znak Raka samo jedan dan nakon što je u istom znaku boravio mlad Mjesec u kombinaciji sa potpunim solarnim pomračenjem. Cijeli ovaj planetarni ples donio nam je novi početak kada su u pitanju porodični i romantični odnosi.

Važan preokret donosi i retrogradni Merkur

Dok je Venera u znaku Raka bićemo usmjereni na dom i porodicu, dok nam mlad Mjesec donosi ohrabrenje da uradim o nešto potpuno drugačije u ljubavi. Željet ćemo novi početak, novo poglavlje u knjizi života, što će se pozitivno odraziti na mnoge romantične veze.

Vrijeme je za promjenu! Željet ćemo da u porodičnim, prijateljskim i ljubavnim odnosima promijenimo sve ono što ne funkcioniše i da mračne senke zamijenimo prijatnim osjećanjima.

Ovu čaroliju donijet će nam i retrogradni Merkur koji je poznat po tome što postavlja izazove, testove i prepreke, ali ovoga puta donosi dobru energiju za transformaciju. Uticaj retrogradnog Merkura podstiče nas da se osvrnemo i pogledamo unazad kada su u pitanju ljubavni odnosi. Potražit ćemo greške iz prošlosti koje i sada remete naš ljubavni plan. Naučićemo da oprostimo, ispravimo propuste i polako uvedemo red u ljubav. Mnogi parovi će se pomiriti, mnogi će pronaći u sebi nadu za novi početak.

Sa druge strane, ako ste u toksičnom odnosu, bez obzira da li je ljubavni, rodbinski ili prijateljski, napokon ćete imati snage da sa tim zauvek završite. Postaćete svesni da je bolje pronaći sopstveni put ka sreći, neki potpuno drugačiji, nego ulagati vrijeme i trud u nešto što odavno ne daje dobre plodove.

Ovo je period velikih, neočekivanih promjena. Bit ćete jači i odlučniji kada je ljubav u pitanju, a to vam može donijeti samo jasniju i ljepšu sliku života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh