Svaštara

Horoskopski znaci koji izazivaju najviše strahopoštovanja

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ne daju na sebe i ne tolerišu ništa osim pravog poštovanja.

Horoskop - eZadar - RTL

Oni se nikada ne zadovoljavaju nečim manjim nego što zaslužuju i nastoje to svima dati do znanja. Uglavnom su vrlo uspješne osobe jer se ne podređuju nikome i znaju kako to da pokažu ljudima.

Ovan

Ovnovi imaju izuzetno snažnu ličnost koju mnogi smatraju zastrašujućom, pa se prema njima odnose sa strahopoštovanjem. Nikada neće činiti nešto protiv sopstvene volje i to će vam jasno pokazati.

Blizanci

Blizanci zbog svoje otvorenosti i inteligencije vrlo brzo zarade poštovanje ljudi u svojoj blizini. Ne boje se reći šta misle i argumentovano će pobiti sve što smatraju neistinom, zbog čega im se mnogi počnu diviti.

Škorpija

Škorpije će vam takođe uvijek vrlo jasno reći šta misle. I dok ih mnogi smatraju bahatima, oni jednostavno poštuju svoj stav i smatraju da svi imaju pravo reći šta misle. Vrlo su inteligentni i lukavi, pa im manipulacija drugim ljudima takođe ide jako dobro, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh