Svaštara

“Imam najboljeg muža na svijetu, ali ipak zavodim druge muškarce”

Naime, 25- godišnja majka zatrudnila je s prvim djetetom kada je imala tek 16 godina, a nakon dvije godine rodila je i drugo

No image - Haber.ba

“Nema sumnje, imam najboljeg muža na svijetu!

Tim je riječima započela svoju ispovijest jedna mlada majka dvoje djece, tražeći savjet od poznate terapeutkinje i savjetnice za veze na portalu The Sun, Deidre.

Naime, 25-godišnja majka zatrudnila je s prvim djetetom kada je imala tek 16 godina, a nakon dvije godine rodila je i drugo. I tvrdi kako ima najboljeg muža na svijetu, brižnog i pažljivog, no ima potrebu flertovati s drugim muškarcima.

Prošle godine vratila se u školu kako bi je završila. Upoznala je nove ljude i to joj se jako svidjelo. Nakon što je završila školovanje, pronašla je svoj prvi posao i tamo je upoznala nove kolege. Upoznavanje novih ljudi joj itekako paše, zajedno izlaze i druže se, a pri tome njoj nije strano flertovati s drugim muškarcima.

Pojasnila je da je njen suprug tek godinu dana stariji od nje te da ga nikada neće ostaviti, no boji se da će, zbog njenog ponašanja, on možda ostaviti nju,piše Fokus

Deidre joj je odgovorila kako je zaigurno vrlo teško odrasti tako naglo kada je postala majka s tek 16 godina. Odlično je da su unatoč mladosti ona i njen muž u dobrim odnosima, ali logično je da je zbog ranog majčinstva željna osjećaja slobode i ima potrebu za izlascima poput svojih vršnjaka koji još ni ne planiraju porodicu.

Odrastanjem se i ona promijenila, pronalazak posla i školovanje također je imalo utjecaja na njen pogled na svijet, a pritom se mijenja i njen odnos sa suprugom.

Kako bi održali svoj brak “živim” i svježim, par treba kroz život ići zajedno i brinuti zajedno o djeci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh