Svaštara

Kako na muškarce djeluje veza sa “elegantno popunjenom” damom?

Naučnici sa meksičkog univerziteta su došli do zaključka da se muškarci sa punačkijim izabranicama češće smiju, dok su “mršavice” češće rezervisanije, fokusiranije na sopstveni izgled.

Debeljuca - Twitter

Iako većina muškaraca mašta o zgodnoj, vitkoj, idealno građenoj ženi, nedavno istraživanje pokazalo je da je, ipak, bolje odabrati punačku damu za emotivnu partnericu.

Pitate se zašto? Zato što su muškarci koji su u vezi sa bucmastijim ženama čak 10 puta sretniji od onih koji su sa mršavicama.

Naučnici sa meksičkog univerziteta National autonomous ispitali su nekoliko stotina parova i došli do zaključka da se muškarci sa punačkijim izabranicama češće smiju, dok su “mršavice” češće rezervisanije, fokusiranije na sopstveni izgled i manje ekspresivne, što utiče i na njihov odnos sa partnerom, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh