Svaštara

Nisu za ljubav na duže staze – Muškarci Zodijaka kojima vjernost nije jača strana

Oni su veliki šarmeri i zavodnici ali ne dozvolite da vas to prevari i da povjerujete da mogu biti odani i spremni na duže ljubavne staze jer to obično nije slučaj.

ljubav - Depo.ba

Izgleda da je vernost temelj svakog uspešnog odnosa. Međutim, ne za svakoga, jer sve češće srećemo ljude koji nemaju mnogo toga zajedničkog sa monogamijom. Oni su u stanju da stvore trajnu vezu, ali cene mogućnost da ostvare intimne potrebe i izvan nje.

Oni mogu odvojiti čisto fizičku želju od ljubavi. I u tome nema ništa loše, ali pod uslovom da je o tome obaveštena druga strana. Ali, ako muškarac ima tajne veze onda to nije otvorena veza, već patološki odnos zasnovan na lažima i izdaji.Predstavnici ova tri znaka zodijaka imaju posebno visoku tendenciju da traže dodatne impresije. Otkrijte o kojim horoskopskim znacima je reč! 3. Blizanci: Momku koji je rođen pod ovim znakom sve brzo dosadi, pa mu lojalnost nije najjača osobina.

Ne radi se samo o intimnim stvarima – pogotovo se dešava kada ga partner ne stimuliše intelektualno. Više traži sagovornika nego ljubavnicu. Što ne znači da neće sleteti u krevet sa svojom novom prijateljicom. Za njega je inteligencija izuzetno moćan afrodizijak.

2. Jarac: Broj jedan u rangiranju znakova zodijaka, koji teže izgradnji otvorenih odnosa. Uobičajeno je, međutim, da to pitanje učini jasnim i da njegova kasnija poznanstva nisu iznenađenje za stalnog partnera. Već na početku veze, on jasno stavlja do znanja da voli da divlja.

Skok u stranu za njega nije problem. Izdaju doživljava samo u emotivnim terminima. Voli jednu ženu, spava sa drugima. Ali prema njemu, to nije važno! 1. Vodolija: Monogamija je za njega nešto izuzetno naporno i neprirodno,piše Pult

On je pobunjenik, stoga ga ne zanimaju dobro izlizani obrasci. Venčanje i odnos do kraja života? To nije njegov stil. Definitivno ceni kraća ali intenzivnija poznanstva. Tip večnog samca koji skače iz jednog odnosa u drugi. Obično je vrlo iskren, jer ne obećava ništa više.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh