Svaštara

Ljetni horoskop: Moguće vrele ljubavne avanture za tri znaka Zodijaka

Novo ljeto nosi nove priče, a dobro je poznato da se ljeti rađa više ljubavi i predivnih priča.

No image - Haber.ba

Leto se bliži i nagoveštava nova uzbuđenja, a horoskop već najavljuje da će tokom jula i avgusta određeni horoskopski znaci imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove želje biti ispunjene do kraja leta.

Vodolija: Pripadnici ovog znaka imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze. Ovo će biti odlično vreme za pokretanje ozbiljnog odnosa.

A za one koji su već u vezi sada je savršeno vreme da kažu sudbonosno da. Rak: Najemotivniji znak horoskopa ovog leta imaće stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete da izađete iz lošeg odnosa ili da upoznate savršenog partnera.

Žudite za vernim partnerom, pa ćete u junu upoznati upravo takvu osobu. Ako ste već dugo razmišljali o vazdušnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom jula. Sve u svemu biće to nezaboravno iskustvo,piše Pult

Lav: Iako vatreni Lavovi misle da još uvek nije vreme da se smire, ovog leta će promeniti svoje mišljenje. Tokom juna, komplikovani problem će se konačno rešiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Jul i avgust su meseci koji će doneti puno smeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vreme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka neverovatna ljubav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh