Svaštara

Pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova ništa ne treba vjerovati

Najveći lažovi!

Horoskop - Novi list

Škorpija

Riječ je o znaku Zodijaka koji uvijek nešto spletkari i sve što radi gleda da okrene u svoju korist. Nosi neslavnu titulu najvećeg lažljivca među horoskopskim znakovima. Proračunat je i uživa u obmanjivanju drugih.

Često nešto kaže, a u realnosti misli potpuno drugačije. Mozak im radi sto na sat, te su uvijek par koraka ispred drugih. Pun je skrivenih motiva i zato se više puta zamislite prije nego što odlučite da im se povjerite.

Blizanci

Odmah iza Škorpije tu su dvolični Blizanci. Oni svoju ‘istinu’ prilagođavaju situaciji i u zavisnosti od toga što iz nje žele da izvuku. Koliko god da pokušavate da ih uhvatite u laži, to vam ne polazi za rukom jer oni rijetko kad imaju grižu savjesti. Jednostavno rade ono što misle da je najbolje za njih.

Ribe

Ribe su lažovi u smislu da najviše lažu sami sebe. Ribe su sanjari koji loše stvari u životu vole da ignorišu. Najviše lažu sami sebe, stvarajući realnost koja im više odgovara. Zbog toga, umjesto da rješavaju problem, sami sebe izluđuju i stvaraju dramu tamo gdje je nema. Nekad znaju da povuku i druge osobe sa sobom što rezultira svađom, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh