Svaštara

Zbog detalja na ovoj fotografiji cura sad traži par koji je slučajno snimila

Žena iz Ohija koje je bila u posjeti Nacionalnom parku Yosemite prošli mjesec pozvala je korisnike društvenih mreža da joj pomognu pronaći par s fotografije koju je tamo uslikala.

Nesvakidašnji prizor - Blogspot

Faith Taylor, žena koja je uhvatila kadar, rekla je za KCRA da nije željela prići paru jer nije htjela prekidati njihov trenutak, a tamo je i već bio profesionalni fotograf, piše Fox News.

No zraka sunca koja je obasjala par nesvakidašnji je prizor za koji Faith želi da ga par vidi. “Emocionalna sam. Neka ih netko pronađe”, napisala je na Twitteru, prenosi Index.

Fotografiju je objavila prije nekoliko dana i podijelilo ju je gotovo 20 tisuća ljudi, no par još uvijek nije pronađen. “Imali smo lažnu uzbunu – potraga još uvijek traje”, napisala je jučer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh