Svaštara

Ovaj horoskopski par glasi za najbolje i neraskidive prijatelje

I dok Vaga i Lav slove za najbolji ljubavni par, ova dva horoskopska znaka slove za najbolje prijatelje.

Horoskop - Blogspot

Riječ je o Biku i Jarcu, piše Index.

Ova dva znaka sjajno nadopunjuju jedan drugog i potpuno se razumiju. I Bikovi i Jarci slove za vrlo odane osobe koje ne vole mijenjati prijatelje pa, kada naiđe netko njima kompatibilan, poprilično paze da ga ne izgube.

Iako su Bikovi znatno ekstrovertniji od Jarčeva, upravo to odgovara i jednom i drugom znaku jer Bik uspijeva probuditi energiju i avanturizam u Jarcu, dok Jarac uspijeva držati Bika čvrsto na zemlji.

Unatoč tome što su svaki na svoj način temperamenti, bez problema uspijevaju pronaći zajednički jezik pa se vrlo rijetko posvađaju.

I Jarčevi i Bikovi su iskrene osobe, posebice kada je riječ o prijateljstvu, što je jedna od njihovih tajni za održavanje dugog i zdravog prijateljstva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh