Svaštara

Horoskopski znaci koji ne znaju za stres, kod njih je sve laganica

Dok se neki od nas živciraju zbog najmanjih sitnica, ovi horoskopski znaci i u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

Horoskop - Blogspot.com

Oni žive život punim plućima i vjeruju da je svaki problem moguće riješiti mirnim i opuštenim putem. Sljedeća tri horoskopska znaka važe za najopuštenije.

Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca poznate su po svom avanturističkom i vedrom duhu. Vrlo jednostavno se prilagođavaju novom okruženju i ne zamaraju se tuđim problemima ni prošlošću, nego isključivo gledaju kako će budućnost učiniti što uzbudljivijom i pozitivnijom.

Ribe

Ribe su prilagodljive poput kameleona. U koje god društvo dođu one se vrlo jednostavno uklope jer ih nije briga šta će drugi ljudi misliti o njima. Poštuju svačije mišljenje, ali ne boje se istaći vlastito. Problemima pristupaju vrlo otvorenog uma i smireno, što im pomaže da ih zaista i riješe.

Blizanci

Baš poput Strijelaca, Blizanci su veliki avanturisti. Obožavaju izlaziti iz zone komfora i poprilično su neustrašivi, pa na baš svaku situaciju gledaju kao na novi izazov koji trebaju riješiti. Izuzetno su opuštene i prilagodljive osobe, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh