Svaštara

SEZONA BLIZANACA JE UVELIKO POČELA: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA PREDSTOJI TEŽI PERIOD

Iako će neki horoskopski znaci uživati u zabavi i raznim avanturama, sezona Blizanaca će drugima doneti tamnu energiju. Tokom ovog perioda vam može biti teže da se fokusirate na stvari koje su važne za vašu budućnost.

Horoskop - Blogspot

Mnogi će videti svet kroz ružičaste naočare, a to može uzrokovati probleme.

U nastavku otkrivamo koje znake zodijaka čeka težak period ove sezone.

Rak
U sezoni Blizanaca, Rakovi će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će želeti da se zatvore u svoja četiri zida i izoluju od sveta. Razlog je taj što ćete tokom ovog perioda dobro razmisliti o svom životu, i to sami. Usamljenost i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu. Osetićete se intuitivno i povezani sa svojim unutrašnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osećaćete se ugroženim jer niste u stanju da se posvetite sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte sebi sve što vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Škorpija
U sezoni Blizanaca, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja. Tokom ovog perioda, ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovaj period će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i osećanjima nesigurnosti. Umesto da ignorišete stres, pokušajte da saznate šta uzrokuje neprijatne emocije i onda rešite problem. Ovaj period će vas naučiti kako se nositi sa negativnostima i postati jača osoba. Promene su uvek teške, ali ne zaboravite da će vam doneti dobro na duže staze.

Ribe
U ovom periodu će Sunce biti u vašem četvrtom domu porodice i doma. Imaćete osećaj da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav. Tokom ovog perioda, vi ćete biti osetljiviji nego obično i bićete uznemireni usamljenošću. Pokušajte da zamenite negativna osećanja ljubavlju. Okupite prijatelje koje davno niste videli, provedite vreme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenim osobama i učinite nešto lepo za druge. Možda će ovaj period biti težak iz nekog razloga – da vas podseti da je cela lepota u životu skrivena u jednoj stvari, a to je ljubav,piše Zodijak


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh