Svaštara

Horoskop za pun Mjesec u znaku Strijelca: Ovna očekuje romantičan susret, a Strijelca iznenadan uspjeh

Uskoro će se na nebu pojaviti pun Mjesec u znaku Strijelca! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka…

Horoskop - Facebook

Pun Mjesec u Strijelcu 17. juna 2019: Ovaj pun Mjesec daje plemenitu, humanu energiju pa ovih dana može biti dosta milosrdne i humane akcije. Mnoge osobe baš ovih dana oko punog Mjeseca mogu otputovati na odmor u inostranstvo ili sklapati kontakte sa strancima. Muškarci će željeti strankinje, drugačije odnose sa ženama. Kako je uključen i Neptun iz Riba onda će biti interesantne osobe koje su nedostižne, koje lepo glume ili koje mogu pobeći od svakodnevnice.

Žene mogu privlačiti stranci, putovanja u inostranstvo, učenja, filozofija, strani jezici. Pojedine žene baš mogu u ovom periodu da upišu kurs stranih jezika, otputuju u inostranstvo, a generalno gledano za oba pola može doći i do zablude ili prevare među partnerima, posebno za nove poznanike koji će imati Veneru u kvadratu sa Uranom. Kako brzo krenu emocije, tako mogu brzo i da nestanu. Uglavnom, ovaj aspekt daje zabludu koja je kratkog trajanja.

Svakako je tenzija na pomolu još zbog Marsa iz Raka koji aspektuje Saturn i Pluton iz Jarca. Malo će pomoći Neptun iz Riba, koliko bude mogao da razjasni neslaganje i probleme jer i on zna da napravi zabludu i zbrku. Budimo svi oprezni za vrijeme punog Mjeseca, posebno da se ne svađamo i pretjerujemo u mnogim stvarima. Oprez u saobraćaju, jer može doći da većih saobraćajki. Aspekti ovih dana mogu izazivati mnoge nezgode, požare, probleme sa vodom i na vodi sa brodovima, elektroinstalacije, plin itd. Mars udružen sa Merkurom u Raku može proizvesti naboj emocija, posebno kroz komunikaciju u porodičnim ambijentima, pa i tu treba paziti da ne dođe do konfliktnih situacija.

Kako pojedinačni znaci mogu osjetiti pun Mjesec u Strijelcu?

OVAN

Mnogim Ovnovima ovaj pun Mjesec može donijeti lijepo poznanstvo sa osobom koja je stranac ili je u inostranstvu. Bez obzira što je prepreka udaljenost, to se može pokazati dobrim za jedan novi početak. Pojedini Ovnovi sada mogu pokrenuti neku novu životnu filozofiju. Nekima je naglašen odmor i putovanje.

BIK

U zavisnosti koja ste vi dekada kod vas pun Mjesec može pasti u polje partnera ili u polje partnerskih finansija i transformacije. Kod pojedinih osoba može doći do novog početka ili svađa, razlaza, kako sa partnerima u poslu tako i sa partnerom u ljubavi. Pojedini Bikovi, koji imaju problema u svojoj vezi ili braku, sada mogu da otputuju sa svojom voljenom osobom i razriješe probleme koji su stajali na putu ljubavi i sreće.

BLIZANAC

Vama se dešava pun Mjesec u polju partnera ili polju zdravlja i svakodnevnice. Mnogi Blizanci koji nemaju partnera sada bi mogli sresti ili upoznati osobu sa kojom bi se slagali i gdje bi bilo dosta emocija. Vi sve možete sada osjetiti intuitivno, a i partner može sada da zadovolji vaše emocije. Neke skrivene tajne sada mogu da izađu na površinu. Venera, boginja ljubavi, je u vašem znaku pa možete planirati putovanje, Neptun vam može dati maštu i lutanja, a vaš nemirni duh vas vodi u avanturu.

RAK

Kod vas pun Mjesec pokreće potrebu da odete negde daleko i da se oslobodite stresa koji je skupljen u ovom posljednjem periodu. Mnogi Rakovi su već pod tenzijom Merkura i Marsa koji tranzitiraju kroz njihovu kuću pa treba da se čuvaju od svađa i ratoborne energije, jer je najbolje se primiriti i nege otići. Aspekt Neptuna u kvadratu sa Jupiterom pojedince može suočiti sa nekim posljedicama koje nisu očekivali.

LAV

Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada mogu da se oslobode ljubomore. Pojedini koji su slobodni bi za vrijeme punog Mjeseca 17. ili 18. juna mogli da dožive čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mjesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav osjeća u vazduhu.

DJEVICA

Vi za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu možete imati nove početke dok pojedine Djevice prosto mogu da izgube tlo pod nogama. Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada mogu da se bace na sto i razmotre, bilo to sa roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom. Slobodne Djevice imaju priliku dan ili dva prije punog Mjeseca da uđu u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste neko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

VAGA

Vrijeme je da za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu otputujete negdje na neko egzotično mjesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mjesta. Bilo gdje da odete bitno je samo da ste negdje gdje vas niko ne poznaje. Mnoge borbe i probleme sa vašim instiktima može da vam prirede Mars i Pluton Saturn u lošem aspektu. Pročitajte neku knjigu ili idite u bioskop da se malo opustite i budete sretni.

ŠKORPIJA

Kod vas pun Mjesec tranzitira kroz vaše polje imetka i finansija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton iz Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini. Ako uspijete da izađete iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz cijeli život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražit će od vas da se odlučite za nešto što može biti u vašu korist.

STRIJELAC

Kod vas je pun Mjesec koji je aspektovan sa Neptunom pa bi Mars mogao iz Raka da vas sa Neptunom pokrene u neku umjetnost kao npr. slikanje, muzika… Vaše šanse za uspjeh su sada ogromne. Mnogi Strijelčevi sada mogu da uđu u neku avanturu, što njima nije strano u životu. Želja za inostranstvom i putovanjem je naglašena, pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.

JARAC

Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitira kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tjera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformišete iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu. Mjesec u Strijelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarčevi mogu upasti u konflikte i htjet će na silu da donesu odluku. Ipak razmislite da li ste prenaglili i kako da se izvinite povrijeđenoj osobi pored sebe.

VODOLIJA

Ovaj pun Mjesec kod vas stiže u pravo vrijeme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro da teku. Mnoge Vodolije mogu da se povežu psihički sa nekim ko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

RIBE

Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gdje se pridružuje i Merkur pa možete primetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba sa kojima ne možete da se složite, posebno kada su autoriteti u pitanju. Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mjesec u Strijelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inostranstvo.

Astrolog: Željka Knežević


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh