Svaštara

Ljeto 2019. će donijeti najveće promjene za ova 3 horoskopska znaka

Za mnoge će ovo ljeto biti mirno i bezbrižno, za neke, pak, burno i nepredvidljivo. Pripadnike tri znaka očekuje posebno zanimljivo godišnje doba.

Horoskop - Novi list

Ljeto je za većinu nas nekako najživlji dio godine – vrijeme je godišnjih odmora, putovanja, novih ljubavi, pustolovina, a i topli dugački dani daju nam dodatnu energiju za nove poslovne poduhvate. Dok će za mnoge biti mirno i bezbrižno, za neke će biti burno i nepredvidljivo. Ove godine će osobe rođene u ova tri horoskopska znaka doživjeti nekoliko sasvim posebnih iznenađenja.

Jarac

Jarac će 2019. godine proživjeti ljeto svog života – naročito kad je riječ o uspjehu i promjenama. Naime, osobe rođene u znaku Jarca pronaći će hrabrost za isprobavanje novih i ludih stvari. Jarčevi još nikada nisu bili toliko motivisani. Ništa i niko neće moći da ih zaustavi ovog ljeta.

Ovan

I za Ovna zvijezde najavljuju promjene ovog ljeta. Konačno ćeš preuzeti inicijativu! Svejedno je li riječ o poslu ili privatnom životu – očekuju te promjene – nabolje!

Lav

Lav je poznat po tome da uvijek ima oko sebe puno prijatelja. Osim toga, uživa kad je u centru pažnje. Lavovi žive iz dana u dan I misle samo na svoju budućnost. To će se promijeniti ovog ljeta. Razvit ćeš novo, zdravo samopouzdanje i konačno ćeš početi da misliš dugotrajnije i da menjaš sebe i stvari oko sebe, piše “miss7“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh